31.10.11

Δημοψήφισμα ΓΑΠ: ΑΠΟΧΗ ή συνενοχή!Το Λουδοβίκειο «L'etat, c'est moi!», συνοψίζει την υπέρτατη πολιτική απάτη, τον απόλυτο εκβιασμό τον οποίο επενόησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και επιχειρεί ο Γιώργος Παπανδρέου, γατζωμένοι αμφότεροι με νύχια και δόντια στην καρέκλα του κυβερνήτη...

Πλήρεις αμοραλισμού, Παπανδρέου και Βενιζέλος τοποθετούν εαυτούς στη θέση του κράτους, κάνουν δημοψήφισμα αντί εκλογών με το εκβιαστικό δίλημμα «είτε συναινείτε που σας επτώχευσα οπότε δεν φταίω εγώ αφού συναινέσατε (ΝΑΙ) είτε δε φταίω εγώ που πτωχεύσατε αφού εσείς δεν συναινέσατε να σας πτωχέυσω (ΟΧΙ)»!! Αυτό είναι -κατά την κρίση μου- συνταγματική εκτροπή, ρέπει προς την δικτατορία!!

Εκτροπή που είναι προφανής πλέον για όποιον στοιχειωδώς διαβάζει και καταλαβαίνει ελληνικά, με μία πρώτη ανάγνωση της σημερινής ομιλίας Παπανδρέου.
«Για τη νέα σύμβαση πρέπει να πάμε σε δημοψήφισμα. Για μια εθνική απάντηση στο μείζον εθνικό ερώτημα. Ο λαός πρέπει να τοποθετηθεί. Θέλει να υιοθετήσουμε τη νέα συμφωνία ή θέλει να την απορρίψουμε;»
Επιχειρεί να επικυρώσει τον εκβιασμό του με το εδάφιο α’ της δεύτερης παραγράφου του άρθρου 44 του Συντάγματος, ως εθνικό θέμα, όχι ως δημοσιονομικό!! Και έχει εκβιάσει προφανώς τον Πρόεδρο Παπούλια να συναινέσει σιγή!!

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΩΡΑ!! Πιστεύω πως η απάντηση πρέπει να είναι ΑΠΟΧΗ από το δημοψήφισμα. Το ΝΑΙ είναι συναίνεση στον εκβιασμό Παπανδρέου, το ΟΧΙ είναι ύβρις προς τους λαούς που μας δανείζουν και μας στηρίζουν, η μόνη διέξοδος είναι ΑΠΟΧΗ, ΑΠΟΧΗ από κάθε πράξη που θα δώσει άλλοθι στην υστεροφημία ενός αρριβίστα καιροσκόπου...

ΑΠΟΧΗ, η μόνη απάντηση για κάθε πολίτη που επιλέγει να είναι ταυτόχρονα και Έλληνας και Ευρωπαίος.

ΑΠΟΧΗ που σημαίνει άρνηση του πολιτικού εκβιασμού λοιπόν που επιχειρεί ο έσχατος της δυναστείας Γιώργος Παπανδρέου, γνήσιος εγγονός του παππού του, του επονομαζομένου από τους πολλούς και ως παπατζή.

ΑΠΟΧΗ για να τελειώνουμε λοιπόν από τα παπατζηλίκια και να μπορέσουμε να σώσουμε τη χώρα μας!

ΑΠΟΧΗ ή ΣΥΝΕΝΟΧΗ με τον Γιώργο Παπανδρέου, που προσπαθεί να προστατέψει την υστεροφημία του και να μην καταγραφεί ως ο πρωθυπουργός της χρεωκοπίας, έτσι ψάχνει να φορτώσει σέ άλλους το δικό του όνειδος!

υ.γ. όπως έγραψε και ένας φίλος, μετά και το σημερινό, το "και ο θεός να βάλει το χέρι του" φαντάζει πολιτική άποψη με νόημα βαθύ!

2 σχόλια:

 1. Κωνσταντινος Ρουβελλας1/11/11 14:54

  Να τους ξαποστειλουμε οσο πιο γρηγορα γινεται!!! αυτοι πρεπει να πανε για εσχατη προδοσια. ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ δεν γινεται να εμπαιζεται απο τυχοδιωκτες κι δικτατορισκους της Ξεπεσμενης,  εξ αιτιας των, Πολιτικης μας Ζωης. Ιτε παιδες Ελληνων......
  Τωρα ο αγωνας για την υπαρξη σου, Ελληνα Πολιτη.!!!
  (... και μην μας ξεφυγουν ... να πληρωσουν για την πληγωμενη μας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. klirosi_org19/12/11 17:35

  Πως θα τους ξαποστείλουμε; Δες εδώ μία ιδέα...
  www.klirosi.org  

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός των δημοσιεύσεων είναι πρό(σ)κληση για αμφίδρομη επικοινωνία και διάλογο ουσίας του συγγραφέα με τους αναγνώστες του blog. Η επισκόπηση των σχολίων πριν τη δημοσίευση είναι επιλογή ώστε να προλαμβάνεται η δημοσίευση σχολίων προδήλως προσβλητικών ή υβριστικών και σχολίων spam (εδώ περιλαμβάνω και τα παντελώς άσχετα με το θέμα ή το blog). {Το Άτομο}