18.5.11

Ζηλώσασα δόξαν Πετσαλνίκου...«Εάν δεν στηρίξετε την Ελλάδα, θα πάθετε αυτά που πάθατε στην Κρήτη», είπε η βουλευτής Ηρακλείου του ΠαΣοΚ κυρία Μαρία Σκραφνάκη σε μία ομάδα Γερμανών βουλευτών, μέλη της ομάδας φιλίας Γερμανίας - Ελλάδας, που επισκέφθηκαν το Κοινοβούλιο. Οι Γερμανοί βουλευτές κοίταζαν έκπληκτοι την Ελληνίδα βουλευτή, η οποία συνέχισε την επίθεση: «Η Ελλάδα είναι μία μικρή νησιωτική χώρα, όχι μεγαλύτερη από το Παρίσι, πέρασε από δύο παγκόσμιους πολέμους, από έναν εμφύλιο και αυτό δεν το λαμβάνετε υπόψη», είπε.

Και ενώ οι Γερμανοί προσπάθησαν κάτι να πουν, η κυρία Σκραφνάκη συνέχισε λέγοντάς τους ότι εάν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα καταρρεύσει όλη η Ευρώπη και η Γερμανία αφού «το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εξοπλισμών είναι από τη Γερμανία, υπάρχουν τόσες πολλές Μερτσέντες στην Ελλάδα», τους είπε.

Και πριν προλάβουν να συνέλθουν από την έκπληξη η κυρία Σκραφνάκη τους είπε ότι εάν καταρρεύσει η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ, δεν θα εφαρμοσθεί το μνημόνιο γιατί, όπως είπε «η ΝΔ δεν πρόκειται να πάρει σκληρά μέτρα» και ζήτησε από τους Γερμανούς βουλευτές να στέλνουν τουρίστες στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία.
Στ'αρματα στ'άρματα εμπρός στον αγώνα... Εμπρός επαναστάτες, εμπρός σοσιαλιστές... Skrafnaki for president!!!

(η πηγή του γέλιου)