7.4.11

Τζωρτζ & Γιώργος & Γιώργος & Co...Προσοχή!! η μεγάλη συνομωσία είναι σε πλήρη εξέλιξη... ο Γιώργος τα βρήκε προχθές μυστικά με τον Τζωρτζ και τα εξαπτέρυγα εκτελούν τις εντολές τους... διαβάστε για να μάθετε την αλήθεια...!!

Ο Τζωρτζ λοιπόν του υποσχέθηκε του Γιώργου να αγοράσει όλο το χρεός της Ελλάδας από παντού και μετά να μας το χαρίσει και σε αντάλλαγμα να του χαρίσουμε Μακεδονία και Θράκη που θα πρέπει να τα βγάλουμε πλέον από τους χάρτες... εκεί έγινε και η συνεννόηση με τους Γάλλους αφεντικά του ΑΒ και δόθηκε η εντολή στους εδώ εκτελεστικούς να τελειώνει η Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη με λίγο από Καβάλα για να συνηθίζει ο κόσμος στο θέαμα...

Το ολοκληρωμένο σχέδιο προβλέπει ότι μετά, από βδομάδα, ο Τζώρτζ θα αγοράσει και άλλα στρατηγικά κομμάτια από Σκοπιανούς, Βούλγαρους και Τούρκους... μετά το Πάσχα θα επανέλθει και θα μας προτείνει και ο Γιώργος θα συμφωνήσει να αγοράσει και την υπόλοιπη Ελλάδα για να μας δόσει χρήματα να ξεχρεώσουμε και το Πασχαλοδάνειο που θα έχει κάνει ο Ντομινίκ στον μικρό Γιώργο για να βγάλει τις τρέχουσες υποχρεώσεις...

Έτσι ως το καλοκαίρι ο Τζώρτζ θα έχει στα χέρια του την Μαγκνα Γκρέτσια του Ρήγα και των αρχαίων Βυζαντινών και των αρχαίων Ελλήνων για να την εντάξει στο fund και να της δώσει οικονομική ευμάρεια να αγοράζει πλέον ξένες χώρες, αρχής γενομένης από την ταλαιπωρημένη Πορτογαλία... venceremos μία!!!

Έτσι του χρόνου η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές πανίσχυρη: ο μεγάλος Γιώργος θα πηγαίνει χώρα χώρα και θα πουλάει εξυγίανση, από πίσω ο μικρός Γιώργος θα δανείζει και παραπίσω ο Τζώρτζ θα αγοράζει... venceremos δύο!!!

Άσε που η χώρα θα γνωρίσει μοναδική εσωτερική ανάπτυξη με έργα που χρονίζουν να ολοκληρώνονται εν ριπή οφθαλμού, νέα να προγραμματίζονται χωρίς περιορισμούς και τη χώρα μας να αποκτά μοναδική γεωστρατηγική σημασία... venceremos τρεις κι ο Χατζηπετρής!!!

(μια πληροφορία που άκουσα ότι ο Τζωρτζ αυτοπροσώπως θα φρουρεί τον βωμό των δώδεκα θεών μην τον πατήσει το τρένο σαν τους μάγκες ελέγχεται και δεν την μεταδίδω μετά βεβαιότητος, θα περιμένω από Δευτέρα να σχολάσει ο Πάνος από την απεργιακή αγρανάπαυση να το τσεκάρει και τα ξαναλέμε...)

υ.γ.1 βρε που πάμε, βρε, που πάμε...!! (Αυλωνίτης)
υ.γ.2 την επόμενη φορά που θα πρέπει να πάτε σουπερμάρκετ προσέξτε μη σας κάνουν μπλόκο οι θεούσες του παπάνθιμου και σας βάλουν να ξορκίσετε τον απήγανο και να καταστρέψετε όλες τις κάρτες με το τσιπάκι του 666 που σας έβαλε στο πορτοφόλι ο οξαποδώς...
υ.γ.3 ταξινομείται με τα λοιπά αστεία και παράξενα που με κάνουν και γελάω... πιστεύω κι εσάς ομοίως...