3.2.11

Ο Μητσάρας και το κουλούρι...Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί: «Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;»

«Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω: "μανάρι μου, είσαι για μια βόλτα;", "αμέ", μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κουλουρτζής. "Μανούλι, θες κολούρι", την ερωτάω. "Όχι Μητσάρα μου", με απαντάει. Φίναα!»
...
«Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά, να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κουλουρτζής. "Μανούλι, θες κολούρι;", την ξαναρωτάω. "Όχι Μητσάρα μου", με απαντάει. Καλώωως!»
...
«Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κουλουρτζής. "Μανούλι, θες κολούρι;", την ερωτάω. "Όχι Μητσάρα μου", με απαντάει. Ξηγημένααα!»
...
«Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει;»
«Τι σου λέει άνθρωπέ μου;»
«"Μητσάρα, θέλω κουλούρι", μου λέει... Ε! Τη γαμάς, κύριε πρόεδρε ή δεν τη γαμάς;»

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός των δημοσιεύσεων είναι πρό(σ)κληση για αμφίδρομη επικοινωνία και διάλογο ουσίας του συγγραφέα με τους αναγνώστες του blog. Η επισκόπηση των σχολίων πριν τη δημοσίευση είναι επιλογή ώστε να προλαμβάνεται η δημοσίευση σχολίων προδήλως προσβλητικών ή υβριστικών και σχολίων spam (εδώ περιλαμβάνω και τα παντελώς άσχετα με το θέμα ή το blog). {Το Άτομο}