30.1.11

Η παπάρα...Έγραφε νωρίτερα ένας φίλος: «Αν 1,5 δισεκατομμύριο Κινέζοι μάθουν να βουτάνε ψωμί σε ελληνικό λάδι, όχι σπουδαία πράγματα, έστω μια τζούρα, για ορεκτικό, αυτό ήταν. Τέλειωσε. Ξεχρεώσαμε για χίλια χρόνια. Κοίτα που μπορεί να σωθεί το έθνος, κυριολεκτικά, από μια παπάρα...»

Ευφυές... Μόνο που θα πρέπει κι εμείς να μάθουμε να το παράγουμε κι ας κουραζόμαστε... Το λέω γιατί φαντάζομαι ότι διαβάσατε πως εγκαταλείπουμε την καλλιέργεια του κρόκου Κοζάνης, παρ' όλη την σταθερά υψηλή κερδοφορία του, γιατί είναι ...κουραστική η καλλιέργεια και η συγκομιδή!!

Γι' αυτό φίλε, ζήσε το σήμερα. Αύριο θα κοστίζει περισσότερο. Δεν ξέρω για τις άλλες χώρες, στην Ελλάδα σίγουρα... Γιατί εδώ ξέρουμε τι θα πει παπάρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός των δημοσιεύσεων είναι πρό(σ)κληση για αμφίδρομη επικοινωνία και διάλογο ουσίας του συγγραφέα με τους αναγνώστες του blog. Η επισκόπηση των σχολίων πριν τη δημοσίευση είναι επιλογή ώστε να προλαμβάνεται η δημοσίευση σχολίων προδήλως προσβλητικών ή υβριστικών και σχολίων spam (εδώ περιλαμβάνω και τα παντελώς άσχετα με το θέμα ή το blog). {Το Άτομο}