20.9.10

Αγελαίοι...Ταχύτης, ποιότης, εξυπηρέτηση!!.. Άμεση ανταπόκριση, όλο το εικοσιτετράωρο!!.. «Περιποίηση» μετά μουσικής από χορωδία αδελφών νταλικέρηδων που θα καταδικάζουν το ανάλγητο κράτος που τους παίρνει τις περιουσίες όσο αυτοί θα καταστρέφουν τη δική σας!!.. Αλητεία ελληνικών προδιαγραφών που θα σας μείνει αξέχαστη!!.. Πληροφορίες και ραντεβού στον τοπικό «Τζωρτζάτο» στα διόδια και τις εθνικές οδούς της περιοχής σας!!..
Το έβαλα πριν λίγο ως «what's on your mind?» στο facebook. Δε μου ήρθε ξαφνικά, διαβάστε τι γίνεται από το πρωί στην Αθηνών-Κορίνθου:
Κινητοποιήσεις ιδιοκτητών φορτηγών [20.9.10]
Ένταση επικράτησε στη λεωφόρο Αθηνών, στην Αθήνα...

Ένα βυτιοφόρο κατευθύνθηκε προς την κλούβα, προκειμένου να την εμβολίσει, ενώ οι ιδιοκτήτες απειλούσαν ότι θα της βάλουν φωτιά με το πετρέλαιο του βυτιοφόρου.

Εξάλλου, ένταση δημιουργήθηκε και στο αντίθετο ρεύμα, όταν ιδιοκτήτες ανάγκασαν με έντονο τρόπο συνάδελφό τους, ο οποίος δεν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις να σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου...

Άλλως πως, φασισμός και τραμπουκισμός από νονούς της νταλίκας, κοινούς εγκληματίες πλέον του ποινικού δικαίου...

Σκέφτομαι αλήθεια, αφού τίποτε άλλο δεν γίνεται για να γλυτώσουμε από τα ελεεινά αυτά φασιστοειδή, μήπως να τους πετάγαμε Παπουτσή (όχι παπούτσι, όσο παλιό κι αν είναι είναι χρησιμότερο...) σε ένδειξη διαμαρτυρίας...;; Έτσι κι αλλιώς τζάμπα μάγκας είναι κι αυτός, μοναδικός στις μεγαλοστομίες και τον καταγγελτικό λόγο των άλλων αλλά παντελώς ανίκανος να κουνήσει ακόμα και το μικρό του δαχτυλάκι για να προστατέψει τη νομιμότητα και τους πολίτες... Να μου το θυμηθείτε δε, όταν λήξουν όλα αυτά θα θυμηθεί να μιλήσει και να μας πει ότι για τα έκτροπα στις εθνικές οδούς «φταίει η αντιπολίτευση!!»... Ο άχρηστος, ανίκανος και φαιδρός κρατικοδίαιτος σοσιαλιστής...

υ.γ.1. ο τίτλος αποτελεί ευγενική (όντως!!!) προσφορά φίλου επαγγελματία που σχολίασε τη δημοσίευση στο facebook...

υ.γ.2. όντως τώρα που το ξανασκέφτομαι, το παπούτσι, όσο παλιό κι αν είναι, είναι χρησιμότερο από τον Παπουτσή, με το παπούτσι μπορείς να πας κάπου, με τον Παπουτσή δεν πας πλέον πουθενά...!!!