25.5.10

Ανεπίδεκτος μαθήσεως...Πάει μια ζωντοχήρα εξαιρετική, με κάτι μπαλκονάρες δίπατες και καπούλια μουλαρίσια, σε ένα μαγαζί κατοικίδιων ζώων και βρίσκει τον τύπο που είναι ο ιδιοκτήτης: «Γεια σας είμαι ζωντοχήρα και θα ήθελα ένα σκυλάκι για συντροφιά».

«Α, αυτό το μαγαζί είναι για πολύ περίεργα και εξωτικά ζώα, και όχι κοινότυπα όπως σκύλους, γάτες και καναρίνια, περάστε στο βάθος να σας δείξω κάτι καλό για την περίπτωσή σας», της απαντά εκείνος και την οδηγεί σε κάτι πίσω απόμερα δωμάτια. «Να, βλέπετε, αυτός εδώ ο βάτραχος, είναι εκπαιδευμένος για στοματικό σεξ σε μοναχικές γυναίκες, θα σας ενθουσιάσει».

«Μμμμμ, με σοκάρετε βέβαια, αλλά θα τον πάρω!», λέει αμέσως ενθουσιασμένη η ζωντοχήρα. Αφού πληρώνει, παίρνει λοιπόν τον βάτραχο υπό μάλης και βουρ στο σπίτι, κάνει αφρόλουτρα, ανάβει κεριά, βγάζει σαμπάνια, ξαπλώνει, ανοίγει τα πόδια και τον βάζει «εκεί» και περιμένει.

Έλα όμως που ο βάτραχος δεν αντιδρούσε. Τον χάϊδεψε, του κουνήθηκε, τίποτα, τον έφερε πιό κοντά, τίποτα πάλι, τον χάϊδεψε απαλά, τίποτα, τίποτα, μηδέν εις το πιλήκο...

«Α, θα πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί να διαμαρτυρηθώ!», αποφασίζει η χυμώδης ζωντοχήρα.

Τηλεφωνεί λοιπόν και της απαντά ο τύπος του μαγαζιού: «Περικαλώ;»

«Από σας πήρα πριν λίγο ένα βατραχάκι για χμμμμ...»
«Ναι σας θυμάμαι, τι πρόβλημα υπάρχει;»
«Με κοροϊδέψατε, δεν κάνει τίποτα το παλιόζωο...»
«Μα πως, τι μου λέτε κυρία μου, μην ανησυχείτε, έρχομαι αμέσως να δω...»

Μετά από λίγο ντριιιιιιιιιιιιιιιν το κουδούνι. Φοράει ένα νυχτικό η κυρία και ανοίγει την πόρτα λέγοντας στον καταστηματάρχη: «Να, ελάτε να δείτε, ο βάτραχος σας δεν κάνει τίποτα...»

«Μα πως;; Για δείξτε μου παρακαλώ τι κάνατε...», της λέει εκείνος έκπληκτος.

Γδύνεται λοιπόν αυτή, ξαπλώνει, τα ανοίγει και τον βάζει πάλι εκεί, ο δε βάτραχος παντελώς άπραγος χάζευε. Τότε ο τύπος βγάζει την γραβάτα και το πουκάμισο και λέει στον βάτραχο:

«Λοιπόν φίλε, θα στο δείξω πάλι, αλλά για τελευταία φορά!!!!!!»