15.4.10

Ταξ-Ακη-σμοί...Μέσα στα κακά, μας βρήκε και ένα μεγάλο καλό σήμερα... «Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη πραγματοποιούν τη δεύτερη ημέρα απεργίας τους και οι οδηγοί ταξί, αντιδρώντας στην αύξηση 50% στο τεκμαρτό εισόδημά τους το πρώτο εξάμηνο του έτους και ζητούν από την κυβέρνηση εξηγήσεις για το πώς θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα που θα προκύψουν από τις αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο». Και οι δρόμοι ανακουφισμένοι...

Εκεί λοιπόν που μιλάγαμε για τους άλλους, τους ΟΑΣΑδες, μας προέκυψαν με τον Τριαντάφυλλο και μερικοί ταξ-Ακη-σμοί...

Triantafyllos: «...πάντως εγώ, ειδικά για τους ΤΑΧΙ, από αύριο που θα κινηθούν πάλι για την ελάχιστη διαδρομή θα τους δίνω 100 ευρώ και αν θελήσουν ας μην έχουν ρέστα, αυτοί θα χάσουν».

Yannis: «χαχαχααααα... και από μεθαύριο θα απεργήσουν ξανά, ζητώντας με επείγουσα τροπολογία να υποχρεώνεται ο πελάτης να έχει το ακριβές αντίτιμο σε μικρά χαρτονομίσματα ή και κέρματα αλλιώς να τους δώσει η κυβέρνηση το δικαίωμα να παρακρατούν το μεγάλο χαρτονόμισμα ως προκαταβολή έναντι μελλοντικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν (πιθανόν) στον ίδιο πελάτη... αν φερθούν έξυπνα και υποσχεθούν στον Παπακωνσταντίνου ότι θα δηλώνουν τις προκαταβολές και θα προκαταβάλουν το ΦΠΑ, το'χουν σου λέω!!!»

Triantafyllos: «χαχαχαχα, μην βάζεις ιδέες, εμπρός για νέους αγώνες και φιλολαϊκές (ανατρίχιασα) κορώνες...»

Yannis: «αμ πως;; έτσι θα την γλυτώσεις «αντιδραστικέ»!!! νόμος είναι το δίκιο του ταρίφα !!!!»

Triantafyllos: «φυσικά, άλλωστε δεν έχω παράπονο, με ρωτάει "τσιγαράκι να κεράσω", για να μου πει μετά, "δεν σε ενοχλεί να καπνίσω;", φυσικά ρητορικά...»

Yannis: «αααα, να σου πω!! δε θα καταστρέψεις εσύ τον κοινωνικό ιστό του Έλληνα υποστηρίζοντας εκείνον τον γιαλαντζί δεξιό που τόλμησε να αγγίξει τα ιερά και τα όσια της φυλής!!! εξ'αλλου ο νόμος "εκεινού" έλεγε για γραφεία κ.λπ. ο ταρίφας ασκεί λειτούργημα, το όχημα του είναι ιερός και καθαγιασμένος χώρος, ο καπνός δεν είναι τσιγαρίσιος είναι θυμίαμα... "Ευλόγησον" θα πρέπει να του λες, όχι να διαμαρτύρεσαι...»

Triantafyllos: «και εις του αιώνας των κοινωνικών αγώνων αμήν...»

Κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται που έλεγε και η διαφήμιση...