7.2.10

Πως ο ΓΑΠ θα εκτονώσει την ένταση και τη νευρικότητα των υπουργών του


* έγραψε ο Πάνος στην καλύβα ψηλά στο βουνό στις 05.02.2010

Από το ΒΗΜΑ:
Να εκτονώσει την ένταση και την νευρικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες από μερίδα των υπουργών του, θα επιχειρήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ο κ. Γ. Παπανδρέου
(http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=313586&dt=05/02/2010)

Η καλύβα έχει πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες για το πλάνο χαλάρωσης των Υπουργών, που έχει καταστρώσει ο ΓΑΠ – τις οποίες λεπτομέρειες σας παρουσιάζω, σε αποκλειστικότητα:

1. Όλοι οι Υπουργοί θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα τριών εβδομάδων αυστηρής χορτοφαγίας, αποχής από το αλκοόλ και το κάπνισμα.

2. Εγερτήριο στις έξι το πρωί και αμέσως όλοι μαζί σε ένα ωριαίο πρόγραμμα ήπιας αεροβικής άσκησης (ποδήλατο, τζόγκιν, πιλάτες κλπ). Ο Πάγκαλος δεν εξαιρείται (επέλεξε το πιλάτες ελπίζοντας ότι έχει σχέση με το πιλάφι)

3. Σάουνα, ρυθμισμένη μόνιμα στους 98ο C.

4. Χαλαρωτική μουσική θα συνοδεύει (με ακουστικά) τους πάντες. Ρέμος κομμένος. Βίσση, προαιρετικά. Ντισκ τζόκεϊ ο Υπουργός Πολιτισμού Γερουλάνος.

5. Μαθήματα χορού (τζαζ, λάτιν, χιπ χοπ και άλλα – τα ζεϊμπέκικα, χασάπικα κλπ κομμένα!)

6. Υποχρεωτική τρίωρη καθημερινή παρακολούθηση παλαιών ομιλιών του ΓΑΠ από DVD. Ο Πάγκαλος θα ελέγχει αν κανείς χαζεύει και ο Παμπούκης θα ελέγχει συνεχώς αν ο Πάγκαλος βουλώνει τ’ αυτιά του με βαμβάκι.

7. Μετά το δείπνο (ανάλατες αγκινάρες και άλλα λαχανικά στον ατμό, άπαχο γιαούρτι και μεταλλικό νερό) χαλαρωτικό σεξ μεταξύ των Υπουργών (στο σημείο αυτό η πηγή μου δεν ήθελε να μου αποκαλύψει περισσότερα, παρ’ όλο που την πίεσα σε επίκαιρα σημεία).

8. Ομαδική ψυχοθεραπεία. Οι Υπουργοί θα κάνουν κύκλο και ένας θα φωνάζει: είμαι ο Θόδωρος (πχ) και είμαι καλά! Και οι άλλοι θα απαντούν εν χορώ: μπράβο Θόδωρε!

9. Εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε ιστορικά μέρη: Καστρί, Εκάλη (οδός Αγράμπελης) γιοτ του Κασιδόκωστα (το Γκουανταλαχάρα, όχι άλλο), οικία Ρίτας Σακελαρίου, σημείο ποδηλατικού ατυχήματος κλπ.

* Το πρόγραμμα χαλάρωσης των Υπουργών αρχίζει αμέσως μετά την επιστροφή του ΓΑΠ από την Ινδία (δυστυχώς, δεν θα τον κρατήσουν…). Η καλύβα θα σας κρατά ενήμερους...