31.1.10

Εγώ πότε θα ολοκληρωθώ ως πολίτης;;


Τελικά νόμιζα ότι τα έχω ζήσει όλα στη ζωή μου, τελικά όμως μερικά δεν τα έζησα και δεν θα τα ζήσω καν... Να, δείτε (ή καλύτερα διαβάστε) αυτά που έγραψε ο Πάνος και θα με καταλάβετε...
Φανταστείτε για μια στιγμή τι θα γινόταν αν ήταν ο Καραμανλής και ο Παπαθανασίου αυτοί που θα έκοβαν τους μισθούς, θα ψαλίδιζαν το “κοινωνικό κράτος” και θα έβαζαν νέους, δυσβάσταχτους φόρους.

Φανταστείτε για μια στιγμή τι θα γινόταν αν, για λόγους ασχετοσύνης, ήταν οι Καραμανλής – Παπαθανασίου αυτοί που κωλοβάραγαν τόσον καιρό, παράγοντας απλές δηλώσεις προθέσεων αντί για επεξεργασμένα μέτρα πολιτικής, με αποτέλεσμα να χειροτερεύουν τα πράγματα, καθώς η διεθνής κερδοσκοπική μαφία κάνει παιγνίδι εις βάρος της χώρας μας.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν ο Καραμανλής αυτός που ξεστόμισε προεκλογικά, με απίστευτο θράσος, το περίφημο “λεφτά, υπάρχουν” ενώ ήξερε ότι δεν υπάρχει σάλιο!

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν ένα νεοδημοκρατικό opengov.gr, το οποίο θα κατέληγε σε προσλήψεις είτε κουμπάρων, είτε αποτυχημένων υποψηφίων βουλευτών, για τις ανώτατες θέσεις της κρατικής πυραμίδας.

Αλλά δεν χρειάζεται φαντασία: τα ζούμε όλα αυτά! Και μάλιστα ως άμεσοι συνένοχοι (δια της ψήφου) στη διαιώνιση της πράσινης εκδοχής του ΝΔΣΟΚ, η οποία κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με τη γαλάζια, αλλά καταφέρνει, προς το παρόν, να μην ακούγεται “κιχ”!

Άστα να πάνε... Άλλο πρόβλημα τώρα... Εγώ πότε θα ολοκληρωθώ ως πολίτης;; Πότε;; Πότε θα πάρω τα σύνεργα από την αποθήκη (κασμά, τσαπί, καλέμι, βαριοπούλα...) να βγω να ξηλώνω πεζοδρόμια;; Πότε, ε, πότε;;