20.12.09

Κυβέρνηση της πλάκας...


έγραψε ο Mediakias

Αντισυνταγματική η απεργία των εργαζομένων στο τομέα καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας. Μάλιστα ο Γιάννης Ραγκούσης είχε αποστείλει τελεσίγραφο στο Δήμο Αθηναίων να δώσει εντολή για τη συγκομιδή των απορριμάτων «καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία».

Στον άλλο μεγάλο Δήμο του Λεκανοπεδίου που δήμαρχος είναι ένας ψηλός διακοσμητικός συνταξιούχος καλαθοσφαιριστής, τα σκουπίδια δεν «ελλοχεύουν κινδύνους για τη δημόσια υγεία».

Όχι φίλε μου. Εκεί η δημαρχία είναι ...πράσινη και τα σκουπίδια (που πλέον έχουν γίνει λόφοι,χωρίς καμία απολύτως διάθεση υπερβολής) συμβάλουν στην πράσινη ανάπτυξη.

Εκεί ,οι ατυχείς Έλληνες που τους έλαχε να ζουν στον Πειραιά , αντιλαμβάνονται ότι ο κ. Ραγκούσης θέλει το καλό τους και δεν παρεμβαίνει (ως όφειλε) στα εσωτερικά του δήμου. Και ας πνιγούν οι Πειραιώτες στο σκουπίδι.

Είναι για το καλό τους...

ΤΟ ΑΤΟΜΟ σχολιάζει: μία ακόμα μικρή ιστορία σοσιαλιστικού ήθους από τις πολλές που δεν θα δουν ποτέ το φως της κάμερας των media... Αλλά δεν πειράζει, έχουμε κυβερνήτη τον Υπέροχο Γιώργο!! Τι άλλο θέλουμε;; Όπως ΕΣΣΔ, στα χρόνια του ...«πατερούλη» Στάλιν!! Έτσι υπέροχε Γιώργο;; Έτσι Φανταστικέ Ραγκούση;;