22.12.09

κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες......ή καλύτερα ο «σκληρός» ΠΑΣΟΚος μελισσοκαλλιεργητής («βιολογικός» βεβαίως, βεβαίως...), δήμαρχος Ίου νομού Κυκλάδων που προσφάτως «κληρώθηκε» για να πάρει το χαρτοφυλάκιο του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης.

Φανταστικό, μοναδικό, καταπληκτικό σε σύλληψη !! Έτσι θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας σε νέα επίπεδα !! Πέρα από τα κλασσικά προγράμματα που θα επεξεργάζεται η «αδέλφια του αλήτες πουλιά» Αγγελική, θα φτιάξουμε και νέα, πρωτότυπα και καινοτόμα προγράμματα «ειδικού» τουρισμού, καθώς πλήθη «σοσιαλιστών» θα επισκέπτονται τη χώρα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ...τουριστικά, για να βοηθήσουν στη φροντίδα της μέλισσας, στο κλάδεμα της ελιάς, στην καλλιέργεια της φράουλας, στο μάζεμα της πατάτας...

Όπως κάποτε πηγαίναν οι δικοί μας στην Κούβα για τα καπνά, στη Νικαράγουα και το Σαλβαδόρ για τις σοδειές, και αλλού... Καιρός τώρα να ανταποδώσουν οι σύντροφοι την εξυπηρέτηση !! Βρε μπράβο του μπαγάσα του Γιώργου, κοίτα να δεις τι σκέφτηκε... Έτσι εξηγείται που τρέχει πέρα δώθε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, και αυτός και η Τίνα, μοιράζουν τις προσκλήσεις στα ...Σοβιέτ.