16.12.09

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί...Από την ειδησιογραφία: "ΑΔΕΔΥ: Όχι στη θυσία των Δ.Υ. για να εξευμενιστούν οι αγορές. Το δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα εκτιμά ότι το φορολογικό είναι κλειδί για τα δημοσιονομικά, τη δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος, την υποστήριξη και διεύρυνση του κοινωνικού κράτους με αιχμή την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία".

Ερμηνεία:

Συνέχισε βλάκα που δεν είσαι ΔΥ να χρηματοδοτείς την επιβίωση εκείνων που με χρήση μέσου (οι περισσότεροι - όχι όλοι) μπήκαν σε ένα γραφείο και ξέχασαν πως είναι να δουλεύουν κι από την άλλη έμαθαν να εκμεταλλεύονται τη θεσούλα τους για να εισπράττουν λαδάκι από τον κάθε κακομοίρη που έτυχε να μπλέξει μαζί τους και όχι μόνο αυτό αλλά να τους συμπεριφέρονται και σαν σκουπίδια.

Πλήρωνε για αυτούς που αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια των προϊσταμένων τους να τους βάλουν να δουλέψουν αυτούς που αντιδρούν στη μηχανογράφηση του δημοσίου για να διαιωνιστεί η αιχμαλωσία του Εργοδότη από τον Υπάλληλο.

Πλήρωνε τους υπεράριθμους ΔΥ που αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μετάταξής τους σε θέσεις που είναι ελλειπώς στελεχωμένες. Ας προσληφθούν (κι ας τους πληρώνει ο άλλος κόσμος) σκλάβοι μέσω Stage. Εμείς (οι ΔΥ) είμαστε βλάκες για να δουλεύουμε;

Πλήρωνε αυτούς που όταν το αφεντικό τους τους λέει ότι η έδρα τους από την πλατεία Κλαυθμώνος θα μεταφερθεί στα (αναξιοποίητα) Ολυμπιακά ακίνητα στους Θρακομακεδόνες υψώνουν παντιέρα για να μη χάσουν τη βόλεψή τους. Εσύ ο βλάκας ο Ιδιωτικός Υπάλληλος μπορείς να πείς κάτι τέτοιο;

Πλήρωνε να δουλεύουν όποτε και όσο θέλουν (οι περισσότεροι από αυτούς - όχι όλοι), να παίρνουν απεριόριστες άδειες (τόσο κανονικές όσο και από τη σημαία).

Πλήρωνε αυτούς που δεν έχουν συναίσθηση ότι φέρουν μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας και δεν έχουν το φιλότιμο να πουν "Ναι κύριοι θα βάλουμε κι εμείς πλάτη για να γυρίσει ο ήλιος γιτί όλοι πρέπει να δουλέψουμε".

Πλήρωνε γι αυτούν που νομίζουν ότι μόνο αυτοί έχουν παιδιά και των άλλων να πάνε στον αγύριστο.

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

...σκέψεις που δημοσίευσε ο Atithasos και αναδημοσίευσε εικονογραφόντας Το Άτομο