15.12.09

Ιφιγένεια εν Καρδίτση...«Γεια σου Ρόβλια τι χαμπάρια, γιατί είσαι λυπημένος...

μη σε μάλωσ’ ο Γιωργάκης, κι είσαι πάλι τσιμπημένος...
Άσε τα ρουσφέτια πια κατά μέρος, γρήγορα βρε Ρόβλια θα γίνεις γέρος...
γρήγορα βρε Ρόβλια θα γίνεις γέρος, άσε τα ρουσφέτια πια κατά μέρος...»

Δημώδες άσμα από την πλούσια λαϊκή μας παράδοση !!

Για την ιστορία,
«την παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη ο υφυπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Ρόβλιας, μετά από δημοσιεύματα που τον έφεραν να ζητάει μεταθέσεις στρατιωτικών και αστυνομικών. Τα σχετικά έγγραφα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, "ο υφυπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε ότι υπήρξε πρόβλημα στο πώς παρουσιάστηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία, δηλαδή ότι δεν διακινήθηκαν από το γραφείο του. Πλην, όμως, για να μη δημιουργηθεί καμία σκιά για πελατειακές σχέσεις της σημερινής κυβέρνησης, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, η οποία έγινε δεκτή".

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός για όλα αυτά τα θέματα επισήμανε ότι πρέπει να διαμορφωθούν κανόνες δεοντολογίας, που θα δεσμεύουν όλα τα μέλη της κυβέρνησης από εδώ και πέρα και ανέθεσε τη σχετική εισήγηση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο.»

Voila... Μ'ένα σμπάρο δυό τριγώνια... Ή μάλλον τρία... Και χτυπάμε το παλιό ΠΑΣΟΚ, και αβαντάρουμε τον Ραγκούση, και δίνουμε και του Πάγκαλου κάτι να ασχολείται μέρες που είναι πριν αρχίσει να μας τα χώνει...

Bravo George!! You deserve your full salary my boy...
Thanks Mom... Shall i tell the news to Barak now??

υ.γ. κάτι μπουρδοφληναφήματα περί ηθικής τα ακούω βερεσέ, στημένο ήταν το κόλπο παιδιά !! Ούτε αρμοδιότητες δεν του είχε δώσει τρεις μήνες τώρα ο Ραγκούσης, άσε που τα «έγγραφα Ρόβλια» διέρρευσαν μέσα από το Υπουργείο Εσωτερικών... Βυζαντινή Καμαρίλα σε όλο της το μεγαλείο...

Εξάλλου σήμερα ο Υπέροχος Γιώργος είχε συνάντηση με τους ...άλλους, τους κακούς, τους δέυτερους, έπρεπε λοιπόν σύμφωνα με τα αρχαιοελληνικά και τα νεοελληνικά έθιμα μας να κάνει μια προσφορά, μια θυσία, έτσι σήμερα η Ιφιγένεια επελέγη να είναι η «εν Καρδίτση...»