28.11.09

Το ...κίνημα των Syntonistas !!


Μπορεί να κουραστήκαμε (πολλοί πολλοί εθελοντές πανελλαδικά, ανάμεσα τους κι εγώ...), μπορεί να γκρινιάξαμε όταν διάφοροι καρεκλοκένταυροι δε μας άφηναν να κάνουμε τη δουλειά μας (αυτή τη δουλειά που μας είχε ζητήσει το κόμμα μας μέσω της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται !!), μπορεί, μπορεί...

Τελικά, μάλλον τα καταφέραμε. Διαβάζω στο εσωτερικό σύστημα επικοινωνίας και στο private group των συντονιστών στο facebook ότι όλα σιγά σιγά στρώνουν, μπαίνουν σε λειτουργία. Εγώ είχα μικρό κομμάτι, άλλοι φίλοι συναγωνιστές βρέθηκαν να γράφουν τόσα πολλά χιλιόμετρα που η συμβολική αμοιβή που θα λάβουμε δεν θα συμβολίζει ούτε μέρος της βενζίνης που θα καταναλώσουν, όλοι όμως αυτές τις λίγες μέρες γίναμε ξανά μια ομάδα, μια ομάδα διαφορετική, μια ομάδα από τα παλιά, μια ομάδα που τελικά την έχει ανάγκη η νέα Νέα Δημοκρατία.

Μια ομάδα που ξέρει από οργάνωση, που ξέρει από τεχνολογία, που ξέρει από διπλωματία στις ανθρώπινες σχέσεις, που καταλαβαίνει τι θα πει εθελοντισμός και ανιδιοτελής συνεισφορά, που μπορεί να χειριστεί κρίσεις και δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να κατευθύνει και να εμπνεύσει.

Ξέρω ότι κάποιοι από εμάς δεν έχουν ακόμα τελειώσει, θέλεις ο ΟΤΕ και οι τηλεπικοινωνιακές υποδομές, θέλεις οι άνθρωποι που είναι απρόθυμοι να ξεβολευτούν για να βοηθήσουν σε κάτι καινούργιο, κάποιοι συντονιστές ακόμα παλεύουν. Το διαφορετικό αυτή τη φορά είναι ότι οι άλλοι, αυτοί που τέλειωσαν, δεν έπιασαν τις ταβέρνες και τις καφετέριες, αλλά είναι στο τηλέφωνο και στον δρόμο για να βοηθήσουν αυτούς από την ομάδα που έχουν ανάγκη.

Φίλοι Συντονιστές, καλό υπόλοιπο σήμερα, καλή εκλογή αύριο !!

Και να θυμάστε ότι ξεκινήσαμε εθελοντές, χαρακτηριστήκαμε ως «άνθρωποι της εταιρείας», αναγνωρίστηκε η συμβολή μας ως «καθοριστικής σημασίας», γίναμε ...νούμερα (ο 280, ο 9, ο 168, η 177, η 57, η 48 κ.λπ.) αλλά τελικά πετύχαμε το ακατόρθωτο: φτιάξαμε το ...κίνημα των Syntonistas (η ονοματοδοσία ευγενική προσφορά του Νίκου του 186) που και διαπίστευση θα εγγυηθεί στους προέδρους των εφορευτικών αύριο και νέα πνοή θα δώσει στο κουρασμένο και γερασμένο «κορμί» της φιλελεύθερης παράταξης στη χώρα.

Φιλικά, ο 280...