4.11.09

Οι πατρίκιοι και οι πληβείοι της απόσυρσης

Μας λέει τώρα ξαφνικά ο κ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα προχωρήσει το μέτρο της απόσυρσης αυτοκινήτων, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά (προεκλογικά έλεγαν ότι "λεφτά υπάρχουν") και ότι το περιβαλλοντικό όφελος δεν είναι σημαντικό. Κι εμείς ρωτάμε:

1) Αφού το κράτος δεν μπορεί να δώσει τα 1.500 ευρώ στους φτωχούς ανθρώπους για να αποσύρουν το αυτοκίνητό τους, άρα δεν μπορεί να δώσει και 20.000-25.000 ευρώ για κάθε νέο υβριδικό κρατικό αυτοκίνητο. Έτσι δεν είναι κύριε Παπακωνσταντίνου;

2) Αφού λέτε ότι είναι ασήμαντο το περιβαλλοντικό όφελος από την απόσυρση περίπου δύο εκατομμυρίων αυτοκινήτων (αυτή είναι η εκτίμηση του συνολικού αριθμόύ που θα αποσυρόταν ως το 2012), άρα πολύ πιο ασήμαντο θα είναι το όφελος από την απόσυρση των μερικών χιλιάδων κρατικών. Ε κύριε Παπακωνσταντίνου;

Άρα να θεωρήσουμε βέβαιο ότι θα ακυρώσετε και την απόσυρση των κρατικών και την αγορά υβριδικών που έχετε ανακοινώσει. Διαφορετικά, όχι μόνο θα σας κυνηγά η διπλή εξαπάτηση που κάνατε τώρα στους πολίτες (το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι όχι μόνο θα συνέχιζε την απόσυρση αλλά θα την έκανε και συμφερότερη για τους πολίτες, με αποτέλεσμα πολλοί να περιμένουν και τώρα να χάσουν την ευκαιρία απόσυρσης) αλλά θα σας κυνηγά και ένα κολοσσιαίο σκάνδαλο. Αν ενώ κόψατε την απόσυρση των αμαξιών του λαού, τώρα συνεχίσετε την απόσυρση των κρατικών για να βολτάρετε με καινούρια υβριδικά, τότε θα είστε κατάπτυστοι στη συνείδηση ολόκληρου του λαού.

πηγή: patriotikoslogos.blogspot.com

ΤΟ ΑΤΟΜΟ σημειώνει: η παραπάνω παρατήρηση ενισχύει αυτούς που προεκλογικά μίλαγαν για πολιτικούς ΑγιοΒασίληδες και μετεκλογικά για μαθητευόμενους μάγους... Αφήστε δε που -θεωρητικά πάντα- το ΠΑΣΟΚ ήταν «έτοιμο να κυβερνήσει» εδώ και καιρό, αλλά τώρα κουτουλάνε μεταξύ τους οι υπουργοί (άλλοι δεν υπάρχουν, Γενικοί Γραμματείς κ.λπ. αγνοούνται...), ίσως γιατί ζαλίστηκαν εκεί στα ...ψηλά που τους ανέβασε το καλάμι που καβάλησαν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.