2.11.09

Ελλάδα, η χώρα του πράσινου ήλιου...Δεκαπέντε μέρες πλέον χωρίς αρχηγό η Ελληνική Αστυνομία, αναβλήθηκε για την Πέμπτη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για την επιλογή νέου αρχηγού.

Ούτε και σήμερα οι ανακοινώσεις για τους γενικούς γραμματείς. Πιθανόν από αύριο ονόματα.

Ανοιχτή πληγή για την κυβέρνηση είναι η υπόθεση της εγκατάστασης της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τα πράγματα βαίνουν προς νέο αδιέξοδο, ενώ ανάλογη πορεία υποτροπής εμφανίζει και η τύχη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η Λούκα Κατσέλη "αδυνατεί να κατανοήσει" γιατί γίνεται ξανά απεργία από τα μεσάνυχτα - αλλά απεργία γίνεται. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί "αδιανόητη" τη δημιουργία τετελεσμένων - αλλά οι Γερμανοί υπέγραψαν προσύμφωνο για την πώληση της εταιρείας.
Μια μικρή σταχυολόγηση από την σημερινή ειδησεογραφία...

Κατά τα λοιπά, η χώρα κυβερνάται από την «αγέρωχη» και «κορδωμένη ως παγώνι» κυβέρνηση του Yπουργού Εξωτερικών ΓΑΠ, της Μάγιας που του κανονίζει τα ταξίδια (μια χαρά το κάνει τόσα χρόνια...), της Τϊνας και των υπολοίπων αρεστών που ότι δεν μπορούν να καταλάβουν απλά το καταργούν, του παιδονόμου Πάγκαλου, του «όρθιου ή καθιστού μαλάκα» Βαγγέλη, του Παμπούκη, του Γερουλάνου, του Μπεγλίτη, του Ραγκούση και της υπόλοιπης παρέας της ΥπόΚράτους...

Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου... Είδατε, χαμογελάσατε...

Ενώ αν σας έλεγα «Ελλάδα, ακυβέρνητη χώρα...» θα μουντάρατε όλοι από τα μπαλκόνια...

Και δεν θα είχατε άδικο...