3.11.09

Νέα πρωτοβουλία Χρυσοχοΐδη μετά το νέο κρούσμα κατά της ΕΛΑΣ...


Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής που οδήγησε στην απόφαση να απομακρυνθούν οι σκοπιές από τα Αστυνομικά τμήματα, ο ΥΠ. ΠΡΟ.ΠΟ. θορυβημένος από την πρόσφατη κλοπή του περιπολικού τύπου Τζίπ αποφάσισε να καταργήσει τα περιπολικά όπως και τις αστυνομικές μοτοσικλέτες και στη θέση τους να χρησιμοποιηθούν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρίς διακριτικά, μοτοποδήλατα από γνωστό rent-a-moto της Μυκόνου καθώς και μισθωμένα ταξί.

Στα πλαίσια της δράσης για τη μείωση της καθημερινής εγκληματικότητας αναμένονται και άλλες πρωτοβουλίες όπως κατάργηση των μετρητών για τη μείωση των ληστειών, νομοσχέδιο για την υποχρεωτική εφαρμογή του τσίγκινου εσώρουχου για αποτροπή βιασμών κ.α.

Εντέλει υπάρχει και κάποιος στην κυβέρνηση που εργάζεται!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στις 3 Νοεμβρίου 2009

Να προσθέσω μια είδηση της τελευταίας στιγμής: οι εντυπωσιακές επιτυχίες του κ. Χρυσοχοΐδη στο αντιεξουσιαστικό του έργο υποχρέωσαν τον πρόεδρο της λαοπρόβλητης κυβέρνησης και ύπατο αντιεξουσιαστή ΓΑΠ να διευρύνει το αντικείμενο του υπουργείου το οποίο πλέον μετονομάζεται σε υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Λαϊκής Οργής Της Ταξικής Οργάνωσης, Προγραμματισμένων Τομών και Τζογαρίσματος Κερδών και θα αναγράφεται με τα αρχικά του ΥΠ. ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ. Φήμες ότι το νέο υπουργείο θα αναλάβει και την επίβλεψη του ΟΠΑΠ ελέγχονται ως ανυπόστατες, καθώς το θέμα δεν περίλαμβάνεται στην ατζέντα του ΚΥΣΕΑ που θα συνέλθει σε τρία τέρμινα για να διορίσει τον νέο αρχηγό της Αστυνομίας.

Επίσης, να προσθέσω ότι το πλέον πρόσφορο μέσο αποφυγής των βιασμών είναι συνδυασμός τσίγκινου σωβρακακίου, παραπλανητικής κωλοτρυπίδας και διπλού πουτσοκόφτη, διότι -όπως λέει ο λαός- «μάθανε ότι γαμιόμαστε, πλακώσαμε και οι γύφτοι...». Καλό θα ήταν επομένως τάχιστα να βγεί το νέο σχήμα και τα πρώτα νομοσχέδια του σε δημόσια διαβούλευση ώστε να τοποθετηθούν οι πολίτες !! (και οι γύφτοι...)