31.10.09

Εμπρός αριστοκράτες, εμπρός ...σοσιαλιστές !!

Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ... Πάνω που είχα αρχίσει να βλέπω να θαμπώνει το μεγαλείο του σοσιαλισμού... Πάνω που είχα αρχίσει να δυσανασχετώ βλέποντας τη στείρα αντίδραση της δεξιάς να κατακλύζει τα δελτία ειδήσεων με τις εσωκομματικές της διαδικασίες, κλείνοντας το δρόμο στη λάμψη των λαϊκών παιδιών...

Στο σημείο αυτό, λίγο πάνω και δεξιά από το δόξαπατρί, με βρήκε η Δόξα ...Παύλου Γερουλάνου !!


Στον υπουργό Πολιτισμού το εκατομμυριοστό εισιτήριο του νέου Μουσείου
«Συγκλονιστική η ανταπόκριση του κόσμου»

Το εκατομμυριοστό εισιτήριο του νέου Μουσείου της Ακρόπολης παρέλαβε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, που επισκέφθηκε το Μουσείο για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Πολιτισμού έκανε λόγο για «συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου από τον περασμένο Ιούνιο» και τόνισε ότι μέσα από αυτή την ανταπόκριση «αποδεικνύονται οι συνέργιες που υπάρχουν μεταξύ πολιτισμού και τουρισμού».
Τέλος, ο κ. Γερουλάνος συνεχάρη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Μουσείου για το μέχρι σήμερα έργο τους.
www.skai.gr | 29/10/2009 | 17:08

«Αμήν !! Αμήν !!», αναφώνησα, «Ο σοσιαλισμός είναι ακόμα εδώ !!»
Ανησύχησα μην είχε πάρει των οματιών του να πάει σε άλλη χώρα...
Χειροκροτήστε δυνατά να ακούσει η Δεξιά να φύγει !!

Και μην τον ξανακατηγορήσετε (όχι τον σοσιαλισμό, τον (σοσιαλιστή) «πρίγκηπα» Παύλο) άδικα, ότι δεν παράγει έργο, θα σας αποκαλύψω ότι ως σήμερα είχε θέσει ως ύψιστη αποστολή την καταμέτρηση των επισκεπτών του Μουσείου ώστε να πεταχτεί την κατάλληλη στιγμή στο ταμείο και να αγοράσει το εκατομμυριοστό !!

Η αποκάλυψη αυτή καταρρίπτει και τα βδελυρά δημοσιεύματα πέρι δήθεν υφισταμένων που κολακεύουν (ελληνιστί γλείφουν) τον προϊστάμενο δι'ευνοήτους λόγους... Οπότε ησυχάστε !! Ο σοσιαλισμός είναι ακόμα εδώ !!