27.9.09

Τα κομματόσκυλα...Τα κομματόσκυλα είναι μια πολύ συνηθισμένη ράτσα στην Ελλάδα. Ειδικά τα κομματόσκυλα που μυρίζονται εξουσία. Ακόμα ειδικότερα τα κομματόσκυλα που είχαν το κόκκαλο (και το δικό τους και των άλλων...) στο στόμα, χωρίς να κοπιάσουν, τριάντα χρόνια τώρα και από τότε που τους το πήραν δε σταμάτησαν να γαυγίζουν κακόηχα για να το ξαναπάρουν...

Τα κομματόσκυλα έχουν εγκέφαλο αλλά αδυνατούν να τον λειτουργήσουν. Μόνο το στόμα λειτουργούν, για να τρώνε αχόρταγα και για να γαυγίζουν άναρθρα τα τσιτάτα που κάποιοι «αποθήκευσαν» στο μυαλό τους. Ως εκ τούτου δεν συνιστώνται για το σπίτι, τα γαβγισματά τους μπορούν να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Τα κομματόσκυλα, ορισμένες ράτσες, είναι εν γένει ακούραστα, θυμηθείτε αυτή τη ράτσα που άρχισε να γαυγίζει και να ζητάει «εδώ και τώρα εκλογές» λίγες μόλις μέρες μετά τις εκλογές. Έχουν μάθει να τρέφονται από τα δημόσια ...κόκκαλα και να παρασιτοβιούν στις δημόσιες αυλές. Επίσης, αναπτύσσουν εκλεκτικές συγγένειες μεταξύ τους, τα πράσινα ας πούμε διαλέγουν πάντα τις αποχρώσεις του κόκκινου.

Αυτή την εβδομάδα τα κομματόσκυλα θα οργιάσουν, είναι ο καιρός τους βλέπετε, η επόμενη Κυριακή 4 Οκτώβρη είναι η μεγάλη τους μέρα. Αν βρεθείτε κοντά σε ένα τέτοιο κομματόσκυλο μη φοβηθείτε με το πρώτο γαύγισμα, χαμογελάστε και κουνήστε με κατανόηση το κεφάλι σας. Άμα θέλετε να το απασχολήσετε και να σας αφήσει ήσυχους, αφήστε το κοντά σε ένα άλλο κομματόσκυλο, θα αρχίσουν να μυρίζονται και να τσακώνονται και έτσι θα είστε και πάλι ελεύθεροι!

Δείξτε προσοχή στις οδηγίες, μείνετε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά... από Δευτέρα 5 Οκτώβρη εύχομαι και ελπίζω να τα μαζέψει ο μπόγιας...

royalties: η εικονογράφηση προέρχεται από το blog tragikos.blogspot.com