3.9.09

Αμετροέπεια...

Μέχρι προχθές όλοι οι μη στηρίζοντες την κυβέρνηση είχαν φαγωθεί σε όλους τους τόνους: «εκλογές, εκλογές, εκλογές...»

Χθες, ο πρωθυπουργός, αποφάσισε ενάντια στην άποψη πολλών, ίσως των περισσοτέρων, στελεχών που τον στηρίζουν, να ζητήσει πρόωρες εκλογές από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σήμερα λοιπόν, βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου και το δικό μας. Συνάμα γινόμαστε μάρτυρες της μεγάλης ...κωλοτούμπας των «έτοιμων» -wannabe- κυβερνητών και σωτήρων του τόπου. Διαβάστε τι έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν για να κρύψουν την αδυναμία παρουσίασης ολοκληρωμένης πολιτικής πρότασης...
Κάτι κρύβεται και δεν μας το λέει - Θα το βρούμε μπροστά μας

Μας κορόιδεψε ο πρωθυπουργός της χώρας. Δεν φέρθηκε σταράτα. Κρύφτηκε μια εβδομάδα και τελικά μας είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να τραβήξει το κάρο του Αλμούνια γιατί η Ν.Δ δεν το αντέχει. Και θα μας έρθει ο Γιωργάκης και θα μας πει ότι παρέλαβε χάος.

Μιλάμε για πολιτικό σεισμό. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Για να φθάσει σε σημείο να προκηρύξει εκλογές που είναι χαμένες από χέρι σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει και δεν μας το λέει.

Από πότε τους απασχολεί το καλό του τόπου; Κάποια πατατιά θα γίνει και δεν μας την λένε. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα την βρούμε μπροστά μας. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μια περίπτωση να μην πέσουμε μέσα σε αυτό που λέμε.

Ο Καραμανλής δεν έκανε ούτε ανασχηματισμό για να μην προχωράει σε αλλαγές και προκήρυξε εκλογές μόλις 3 μήνες μετά την συντριβή του;

troktikos

Έλεος ρε παιδιά... τόση αμετροέπεια πια;; Αποφασίστε τι θέλετε... Γιατί τον κρύφιο πόθο σας να δείτε τον Γιωργάκη πρωθυπουργό εν λευκώ, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς πρόταση, δε θα τον ικανοποιήσετε όσο και να χτυπιέστε...

Στο τέλος τέλος ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος, πρέπει «να συνειδητοποιήσουμε όλοι την πραγματικότητα και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Και αυτό αφορά τόσο την ηγεσία του τόπου, όσο και ολόκληρη την κοινωνία» μας είπε και το εννοεί και είναι καλύτερο να εννοήσουμε όλοι ότι «τα αναγκαία μέτρα δεν είναι ευχάριστα. Όμως μόνο αυτά μπορούν να διασφαλίσουν την πρόοδο του τόπου προς όφελος όλων».