2.9.09

4 Οκτωβρίου: Πρόωρες εκλογές...

4 Οκτωβρίου: τέλος εποχής για την ανευθυνότητα, την βαρβαρότητα, την στείρα άρνηση, τον στυγνό εκβιασμό και τα κούφια λόγια της αντιπολίτευσης... ώρα να δούμε συγκεκριμένα κυβερνητικά μέτρα και εφαρμόσιμες προτάσεις ουσίας για την επόμενη μέρα, να τις συγκρίνουμε και να επιλέξουμε το μέλλον που θέλουμε !!

4 Οκτωβρίου: ο λαός θα αποφασίσει τον κυβερνήτη που θέλει να έχει, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα σε καμμιά περίπτωση. Το πραγματικό παιχνίδι παίζεται στην κοινωνία των πολιτών, στις επιλογές προσώπων και στην παιδεία μας...

4 Οκτωβρίου: επιτέλους πρέπει να πάρουμε σοβαρές και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Δε μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Παρελθόν έχει το ΠΑΣΟΚ, είναι κατάμαυρο και διεφθαρμένο (θυμηθείτε Μαντέλη, Τσουκάτο, Χριστοφοράκο και τα "κιτάπια" που έδειχνε περήφανα η Καρακλιούμη...) και καταδικάστηκε δύο φορές για αυτό !! Παρελθόν έχει και η Νέα Δημοκρατία, σαφώς μικρότερο και σαφώς καθαρότερο από αυτό του ΠΑΣΟΚ!! ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ!!) ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΜΑΣ !!

4 Οκτωβρίου: από τη μία έχουμε πολλές εναλλακτικές που θα μας χαϊδέψουν τα αυτιά, που θα μας υποσχεθούν απραγματοποίητα όνειρα !! Από την άλλη έχουμε ΜΙΑ επιλογή ΟΥΣΙΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!
*βραδυνό μου μήνυμα στα μέλη της ομάδας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ στο facebook, βασισμένο πάνω σε απόψεις και σχόλια που κατατίθενται σε συζήτηησ που συνεχίζεται μέσα από τη σελίδα μου στο facebook (http://www.facebook.com/toatomo).