23.8.09

Τιμή και δόξα στον γραφειοκράτη...

Παραλειπόμενο σχολιάκι «συναδέλφου» blogger aπό την εποχή της ποτό.... ε,... σορυ, καπνοαπαγόρευσης, το ανακάλυψα νωρίτερα καθαρίζοντας το inbox μου.
«...δίδεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης να διαθέτουν το 40% των χώρων τους στους καπνίζοντες (για ό,τι αφορά χώρους με συνολική επιφάνεια 300 τμ). Η λεπτομέρεια είναι πως αυτή η δυνατότητα δίδεται μόνο στα κέντρα με "ζωντανή έγχορδη μουσική". Καλέ μου άγιε γραφειοκράτη, φώτισε με και πες μου, γιατί η μουσική να είναι ζωντανή, και γιατί να είναι έγχορδη? Δε θα μπορούσε να είναι μη-ζωντανή,αναπαραγόμενη από djs? Τα κέντρα της παραλιακής έχουν λιγότερα δικαιώματα από τα μπουζουξίδικα? Και ένα υποθετικό κέντρο που θα απασχολούσε μπάντες κρουστών? Μόνο οι.. "έγχορδοι" δικαιούνται να φιλοξενούν καπνιστές στο 40% των χώρων τους?»

Τιμή και δόξα στον γραφειοκράτη !! Τιμή και δόξα !! Το χειμώνα προβλέπεται ξέσπασμα διαδηλώσεων από τους κλαριντζήδες για να κατατεθεί και να ψηφιστεί τροπολογία που θα επανορθώνει την αδικία !! Ειδικά στη διαδήλωση της Santa Mparmpara έχουμε να δούμε χρυσά δαχτυλιδάκια στο μικρό δάχτυλο, λαμέ γελέκα ασορτί με λουστρίνι παπουτσάκι, μαλλί στρωμένο, λιγδιασμένο και μαγουλάκι ασορτί με κόντρα ξούρα να τονίζει το φρεσκοβαμμένο μουστάκι... ούτε ταινία του Κουστουρίτσα !! Να είστε εκεί !!
υ.γ. θα πάρουμε και καναδυό «συνιστώσες» να μιλήσουν για κοινωνικό ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό («κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες» δηλαδή) να δείτε πως γίνεται «πρωτοσέλιδο» στα δελτία «ειδήσεων» των μέσων μαζικής αποχαύνωσης...