22.8.09

Κοίτα τι μαθαίνει κανείς μεγαλώνοντας...

Οι Ρηγάδες της τράπουλας είναι τέσσερεις μεγάλοι και ιστορικοί ηγέτες: ο βασιλιάς Δαυίδ (Μπαστούνια), ο Μέγας Αλέξανδρος (Σπαθιά), ο Ιούλιος Καίσαρας (Καρό) και ο Καρλομάγνος (Κούπες).
Αλήθεια ξέρει κανείς ποιές είναι οι Ντάμες και ποιοί οι Βαλέδες;;;

Το άγαλμα ενός ήρωα πάνω σε... άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα ,σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη. Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα ,τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στην μάχη. Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη , τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο.
Ενδιαφέρουσα σημειολογία, σήμερα που δεν υπάρχουν άλογα δεν υπάρχουν και ήρωες άραγε;;;

Το μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει είναι το μέλι.
Εξαιρούνται τα ...ζαχαρώματα !!

Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F .U. C.K . δηλαδή "Fornication Under Consent of theKing " (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά) !!
Ναι, ναι, κι όταν φύσαγε κουνιόταν η πλάκα και κουδούναγε η αλυσίδα, έστι προέκυψε το «τους κρέμασαν κουδούνια...». Αλήθεια, αυτό που λέμε «τους κρατούσαν φανάρι» προέκυψε επι βασιλείας του Βασιλιά ...Ματάκια που ήθελε να βλέπει τι του γίνεται, μην τυχόν και κανείς για άλλη πάρει άδεια και άλλη πηδήξει...

Η αρχική έρευνα από το fimotro, η αναμετάδοση από το trelo kouneli, ο σχολιασμός από toatomo... Ολέ !!