13.7.09

Ναι, είναι ξενέρωτοι οι άνθρωποι...

Είναι ξενέρωτοι οι άνθρωποι... Πραγματικά είναι, ότι και να λέτε !! Διάβαζα πριν λίγο τις ειδήσεις από το site της Καθημερινής όταν τα μάτια μου σταμάτησαν στον παρακάτω τίτλο:
Νέα όρια μεταξύ «δημοσίου συμφέροντος» και «ιδιωτικού χώρου»
Βρετανική έρευνα μελετά τα όρια του «ιδιωτικού χώρου» και του «δημοσίου συμφέροντος» και το ενδεχόμενο αποκαλύψεων.

Κλίκαρα εσπευσμένα να διαβάσω το υπόλοιπο άρθρο. Και διάβασα... Για να μη σας τρώω την ώρα σταχυολογώ τα καλύτερα σημεία...
Ο καλύτερος προσδιορισμός της έννοιας «δημόσιο συμφέρον» θα μπορούσε να βοηθήσει τα βρετανικά ΜΜΕ να κρίνουν σε ποιο βαθμό μπορούν να εισέλθουν στην προσωπική ζωή των πλουσίων και διασήμων, υποδεικνύει έρευνα που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα. Η έρευνα του Ινστιτούτου Ρόιτερς για τη Μελέτη της Δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης επισημαίνει ότι τα δημόσια πρόσωπα έχουν τη δικαίωμα για ιδιωτική ζωή και κάθε εισβολή σε αυτή θα πρέπει να έχει τη δικαιολογία για το γενικό και δημόσιο καλό.

Ο Στέφεν Γάιτλ, συγγραφέας της έρευνας, αναγνώρισε ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να σημαίνει ότι κάποια σκάνδαλα δεν θ' αποκαλυφθούν ποτέ. «Είναι μεγαλύτερο το δημόσιο συμφέρον στο να προστατεύσουμε την ιδιωτική ζωή και αυτό το συμφέρον πρέπει να 'ανεχθεί' τα περιστασιακά ατοπήματα που δεν θα αποκαλυφθούν» δηλώνει ο Γάιτλ, πρώην ελεγκτής του BBC για την πολιτική θεματολογίου.

Ρε μεγάλε, μετά σας ενοχλεί που σας λέμε ξενέρωτους... Άμα αυτά ισχύσουν εδώ θα ερημώσει ο τόπος, θα κλείσουν τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά... Εκεί να δεις κρίση, όχι που έκλεισε η Γιάννα τον ΕΤ και πέσατε να την φάτε... Ρε συ το σκέφτεσαι να βγουν οι Τατιάνες και οι Βάσιες και οι Ναταλίες στην ανεργία, να μην υπάρχουν πρωινάδικα, κατά τις 10 να βλέπουμε τοπία και ταξιδιωτικά ντοκυμαντέρ, το μεσημέρι να ασχολούμαστε με την ηλικία του σκουλικιού και τον οργασμό της αγελάδας, το απόγευμα να έχει ηθικοπλαστικές θρησκευτικές κατηχητικές εκπομπές... Ρε συ, όπως παλιά, πριν αρχίσει η ιδιωτική τηλεόραση... Πλάκα θα'χει... Να μας δανείσετε και τη βασίλισσα να δείχνουμε μούμιες εναλλάξ, μία Αιγυπτιακή μία Ευρωπαϊκή...

Προτείνω αύριο όλες οι Ελεωνόρες, οι Τατιάνες, οι Βάσιες, οι Ναταλίες και οι «αδελφοποιτοί» να στρέψουν τα νώτα στην έρευνα αυτή της παρακμής και της διαφθοράς και να κουτσομπολέψουν έκτακτα και εντατικά, κατά προτίμηση Εγγλέζους από το Φαληράκι, τον Λαγανά και τη Χερσόνησο... Α, και μια δυό live συνδέσεις με Ακρωτήρι και Αγια Νάπα, έτσι για ξεκάρφωμα !!! Αμ πως !!! Κουνηθέιτε κόρες !!!