18.7.09

Χωρίς βαζελίνη...

Διάβαζα νωρίτερα στην ειδησεογραφία: «Εδώ και αρκετές μέρες κάποιοι με μισόλογα χτίζουν το δικό τους βρώμικο υπονοούμενο κόσμο της φωτογράφισης διαλόγων και συζητήσεων μέσα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του συνδικάτου του εγκλήματος, που αφορούν τον ανηψιό του Αττικάρχη της ΕΛΑΣ υποστράτηγου Γιάννη Ραχωβίτσα. Κάποια μπουμπούκια του αστυνομικού ρεπορτάζ, για χρόνια στην απ΄έξω των ειδήσεων και φερέφωνα αστυνομικών του 1950, βγήκαν πάλι χτες και ξαναφωτογράφισαν τον ανώτατο αξιωματικό, χωρίς να έχουν το σθένος να τον κατονομάσουν».

Σιχάματα... Σιχάματα και οι μέν και οι δε... Και εννοώ και τα μπουμπούκια του υποκόσμου και τα μπουμπούκια της «αργυραμοιβής» δημοσιογραφίας... ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤ !!!!

[Προς κ. Ραχωβίτσα] ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ !!!! ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ !!!! ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ !!!! ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ !!!! ΝΑ ΣΚΟΥΞΟΥΝ !!!! ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ !!!! ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!! ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!! κι όποιος σε απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο να ξέρεις και να ξέρει ότι θα μας βρει μπροστά του !!!! και πίσω του !!!! ΑΡΚΕΤΑ !!!! ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!! ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ !!!! ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ !!!! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ: ΜΙΑ «ΧΑΛΚΙΝΗ» ΣΤΟ «ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ»....