10.7.09

Καλοκαιρι: τα κλεφτρόνια επιστρέφουν... Ενημερωθείτε και οργανωθείτε !!

Καλοκαίριασε, αρχίσαμε τις διακοπές, άρχισαν και τις «μπούκες» τα διάφορα κλεφτρόνια !! Το παρακάτω, μου ήρθε με mail xθες, ενημερωθείτε και διαδώστε το:
Σήμερα το πρωί (σ.b. 09.07.2009) σε μία διάρρηξη (σ.b. στην περιοχή της Ηλιούπολης) εκλάπησαν ένα laptop Fujitsu Siemens, χρώματος ασημί και ένας σκληρός ασημένιος δίσκος SeaGate τα οποία περιείχαν σημαντικά αρχεία για τους ιδιοκτήτες.
Αν μπορείς, κάνε μία ανάρτηση, σε περίπτωση που κάποιος έχει κάτι υπόψη του ή σε κάποιον προσπαθήσουν να τα πουλήσουν, να βοηθήσεις να βρεθεί ο υπολογιστής και τα αρχεία.
Ευχαριστώ πολύ

Το αναρτώ και προσθέτω τη θερμή μου παράκληση αν και όποιο κλεφτρόνι «τσιμπήσετε» να το μαυρίσετε στο ξύλο πριν το παραδώσετε στην αστυνομία... Τουλάχιστον να έχει να θυμάται και να φοβάται...
Έτσι κι αλλιώς, με τόσους μεγαλοαπατεώνες στη γύρα (16 + 44 η μπάζα της προηγούμενης εβδομάδας...), με τους Ζωνιανούς κράτος εν κράτει (αλήθεια γιατί γι'αυτό δεν μιλάει κανείς;;;), κ.λπ. κ.λπ. πρέπει να αυτοοργανωθούμε, η αστυνομία δεν προλαβαίνει ούτε για ζήτω...