4.6.09

Επι-Siemens-εις ...μέρος β' [δια στόματος Ευ. Αντώναρου]

«Ποιοι ήταν πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου; Ο κ. Τσουκάτος που έχει ομολογήσει, πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι έχει πάρει ένα εκατομμύριο μάρκα και τα έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

» Ο κ. Σκαρπέλης, προφυλακισμένος σήμερα, κορυφαίος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, μόνιμο μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ για 15 ολόκληρα χρόνια επί πέντε συνεχών διοικήσεων. Ο άνθρωπος που έδενε και έλυνε.

» Ο κ. Μαντέλης, υπουργός τότε του ΠΑΣΟΚ για τον οποίο κανείς δεν ξέρει σήμερα που είναι.

» Ο κ. Τρεπεκλής. Πού ανήκε ο Τρεπεκλής; Ασφαλώς όχι στη ΝΔ. Τίνος στενός φίλος είναι ο κ. Τρεπεκλής; Ασφαλώς όχι του Κώστα Καραμανλή. Τέσσερα ονόματα που τα συναντάει κανείς παντού σ’ αυτή την υπόθεση που έχει τα πλοκάμια της στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Και αργότερα, αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου και επικεφαλή του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου:

«Αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνει αυτή την αναφορά που ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ την ίδια εποχή που είχε κεντρική αναφορά στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού».

Μα, Ευάγγελε, εκείνη την εποχή το να είσαι μέλος Δ.Σ. οργανισμού του Δημοσίου ήταν πολιτική δράση παράλληλη με την εργασία...

Σημείωση: μεταξύ μας τώρα, η βρώμα της Siemens έχει πράσινο, μα καταπράσινο χρώμα, ότι και να λέμε, άσε που για να ξεσπαθώσει ο -συνήθως ήρεμος- Αντώναρος, κάποιος πράσινος υπερέβη τα εσκαμμένα...

Στο κελίιιι, αμελητίιιι... Ούστ !! Που θέλετε να σηκώσετε κεφάλι και να ξανακυβερνήσετε !! Μπουρδέλο τα κάνουμε και μόνοι μας, δε χρειαζόμαστε να πληρώνουμε και τσατσάδες !!!