15.6.09

Ενα συνηθισμένο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην Κουμουνδούρου...

Αναμπουμπούλα μεγάλη προεκλήθη στην Κουμουνδούρου, όταν οι ειδικές «Αδωνιάδες» δυνάμεις εξέδραμαν από την ασφάλεια του 7% για να ξεβολέψουν τα μέλη του εκεί εδρεύοντος κοινωφελούς ιδρύματος «ο φίλος του λαθρομετανάστη».

Ως αντίδραση στην επιδρομή των ...αλλοφύλων, και λόγω του ότι δεν τίθεται θέμα αντίδρασης και ανυπακοής για να μην κατηγορηθούν ως ...μηδίσαντες, συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του σωματείου και μέσα στον τρελό χαμό διεμείφθησαν τα παρακάτω ευτράπελα...Μετά την λήξη της συνεδρίασης και της ανταλλαγής των φιλοφρονήσεων που προηγήθηκαν, τα μέλη αναρωτήθηκαν «μα που είναι η νεολαία;;;». Τότες ακούστηκαν κραυγές αλλαλαγμού (κρα, κρα....) από τον δρόμο και αναγνώστης με τρίχρωμο λοφίο και ροζ παγιέτες άρχισε να αναγιγνώσκει το άγιον ευαγγέλιον των εν Τήλω αδελφών (γενική πληθυντικού για να τους πιάνει όλους...) «...με τη συμμετοχή μας στο Athens Pride, αλλά και στους αγώνες για την ισότητα όλων και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, υποστηρίζουμε το δικαίωμα στον ελεύθερο σεξουαλικό προσανατολισμό, στην ελεύθερη, ισότιμη και νομικά κατοχυρωμένη επιλογή τρόπου συμβίωσης, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Διεκδικούμε την απόλυτη ισότητα όλων μας και δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω».

Είτα, ελύθη η συνεδρίασις καθώς τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον τόπο είχαν όλα καλύφθεί και οι «φίλοι του λαθρομετανάστη» επέστρεψαν στα ειωθότα... Παραμένει άλυτο ερώτημα αν θα διαλυθεί το σωματείο ευθύς εξαρχής ή αφού επανακαθοριστούν οι βασικές λειτουργίες του, με πρωτεύοσα εξ' αυτών την της ονοματολογίας: Αλέξης ή Αλέκος;;; Ή -στο βάθος- Αλέκα;;;;