6.6.09

Σπύρος Θεοδώρου: ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

...και βαρύ το αίμα του πάνω στο κεφάλι της κυρίας εκείνης της οποίας η απρόκλητη παρέμβαση (=ηθική αυτουργία) οδήγησε στον θάνατο του !!

Διαβάζω την είδηση: «Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, ο αστυνομικός της Ομάδας Δέλτα, Σπύρος Θεοδώρου, που τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι από πυρά άγνωστου δράστη κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Κυψέλη στις 3 Απριλίου».

Θυμίζω το περιστατικό: Αστυνομικοί είχαν σταματήσει δύο ύποπτους για έλεγχο στην Κυψέλη, όταν ξαφνικά ήρθε μια κυράτσα να κάνει τον συνήγορο, φωνάζοντας στους αστυνομικούς και βρίζοντας, δήθεν ότι ο ύποπτος ήταν γνωστός της και ότι οι «κακοί μπάτσοι» έκαναν λάθος. Στην αναμπουμπούλα, μιας και η «κυρία» έκανε φασαρία, οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν και πυροβόλησαν τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας θανάσιμα τον Σπύρο Θεοδώρου. Αργότερα η «κυρία» παραδέχθηκε ότι είχε κάνει λάθος...

Και επισημαίνω μια λεπτομέρεια: όπως αποκαλύφθηκε η περί ης ο λόγος «κυρία» είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχόλιο δεν αφορά συλλήβδην τον συγκεκριμένο πολιτικό/κομματικό χώρο, όσο τις στρεβλές νοοτροπίες («μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» κλπ.) που τον διακρίνουν και που επιδοτούνται από την «λίγη» πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά ηγεσία του !!

Γι' αυτό, το άδικα χυμένο αίμα του Σπύρου Θεοδώρου ας πέσει βαρύ στο κεφάλι της κυράτσας αυτής να στοιχειώνει τις νύχτες της, ας την βασανίζει η εικόνα ενός αθώου ανθρώπου που πέθανε από τις σφαίρες εγκληματιών που αυτή προσπάθησε (με τον τρόπο της) να προστατέψει !!