23.5.09

«Βεγγαλικά» ντροπής !!!Δε με στενοχωρεί που χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, έχουμε τρεις σερί ευκαιρίες και προτιμώ να το πάρουμε με νίκη στο ΟΑΚΑ, στην έδρα τους, για να τσούξει περισσότερο....

Εκείνο που με ενοχλεί και με στενοχωρεί είναι η βαρβαρότητα, η ηλιθιότητα, η απύθμενη βλακεία μέρους της εξέδρας, αυτών των ανεγκέφαλων που έριξαν τα καπνογόνα, τις κροτίδες, τα εκρηκτικά !! Με ενοχλεί γιατί έτσι καταστρέφουν την προσπάθεια της ομάδας και γιατί δίνουν άλλοθι επιχειρήματα στους πράσινοκιτρινομαύρους τραμπούκους!!

Όχι ρε, ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγαλύτερος και ως ιδέα και ως λαός από τις συμπαθητικές αλλά μικρές ομαδούλες τους !!

Όχι ρε, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από βανδαλισμούς και βαρβαρότητες για να επικρατήσει, έχει ομάδα, έχει διοίκηση, έχει οπαδούς, φτάνουν αυτά !!!

Όχι ρε, δε θα αντιγράψουμε, δεν πρέπει να αντιγράψουμε σε τίποτα τους βάρβαρους του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ !!

Δεν είμαστε Ολυμπιακοί αν το κάνουμε !! Και δεν αξίζουμε να είμαστε Ολυμπιακοί αν δεν πετάξουμε κακήν κακώς έξω από τα γήπεδα μας, έξω από τις παρέες μας αυτούς που το κάνουν, αυτούς που μας χαλούν την εικόνα, αυτούς που μας στερούν το δικαίωμα να χαρούμε την ομάδα μας όταν πάει καλά και να την βρίσουμε όταν δεν πάει...

Δε μας νοιάζουν οι αντίπαλοι, ακόμα και αν μας κερδίζουν είναι προσωρινό, δεν είναι καλύτεροι, δεν έχουν μέλλον !! Είμαστε οι καλύτεροι στο γήπεδο και το αποδεικνύουμε !! Ας μη τους δίνουμε επιχειρήματα !!