9.3.09

Η τυχερή του μέρα...

Ένας νεαρός πάει μια βόλτα με το πολυτελές αμάξι του στην εξοχή κι αποφασίζει να πάρει μια ωραιότατη μελαχρινή, που κάνει ότο στοπ. Δεν θα έχουν κάνει δύο χιλιόμετρα, όταν η κοπέλα άρχισε να του κολλάει. Όπως ήταν φυσικό, σταμάτησαν σε μια ερημική τοποθεσία, για τα περαιτέρω.

Μόλις κατέβασε το παντελόνι του και το σώβρακο, η μελαχρινή έβγαλε ένα πιστόλι και με την απειλή του όπλου, του έδεσε τα χέρια στους αστραγάλους του, μετά του πήρε πορτοφόλι και ρούχα, τον πέταξε έξω κι έφυγε με το αυτοκίνητο του νεαρού.

Βλέποντας ανήμπορος το αμάξι του με τη μελαχρινή να χάνεται στο βάθος του δρόμου, ο νεαρός αποφάσισε να πάει χοροπηδώντας μέχρι την άκρη του δρόμου για να μπορέσει να βρει βοήθεια.

Λίγο αργότερα ένα φορτηγό σταμάτησε δίπλα του. «Τι σου συνέβη, φίλε;», τον ρώτησε ο φορτηγατζής. Πάντα δεμένος και σκυφτός, ο νεαρός άρχισε να του εξηγεί το πάθημά του. Τότε ο φορτηγατζής βγήκε απ' το φορτηγό και ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του, του είπε: «Δεν είναι η τυχερή σου μέρα σήμερα, δε συμφωνείς, φίλε;»