18.3.09

«κουκούλα», μια άποψη με ρεαλισμό...


Posted by J.McManus @ «The Evil MacManus Diaries»
Πιάστε πρώτα …έναν (έστω) “κουκουλοφόρο” μ’αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, και μετά το συζητάμε αν θα δικασθεί για πλημμέλημα, κακούργημα, τροχαίο ή μοιχεία!

Και σε περίπτωση, ω μη γένοιτο, σύλληψης, θ’ ακολουθήσουν τραγελαφικά παρεπόμενα:

Αριστεροί δικολάβοι θα τρέξουν να τον “απεγκλωβίσουν” μέσα από τα χέρια των μπάτσων, ο Αλαβάνας κι η παρέα του θα μεταβούν για ολονυχτία όξω από την ΓΑΔΑ, λογής-λογής “Στέκια” και “Φόρα” θα ζητήσουν την a-priori άμεση απελευθέρωση των “αγωνιστών” (my ass), Καθηγητάδες θ’ αναλογισθούν την τύχη του Πανούση, ο αυτόπτης-μάρτυρας αστυνομικός, που προέβη στην σύλληψη, κάτω από καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας, θα τ’ αναιρέσει ΟΛΑ εις το Δικαστήριον και τέλος οι δικαστάδες, χεσμένοι από τον τρόμο τους, θ’ αθωώσουν τα καλόπαιδα…

…και πάει λέγοντας!

Κάπως έτσι θ’ εξελιχθούν τα πράγματα μόρτες, που΄χατε το θράσος να μου κυκλοφορήσατε σήμερον, ανερυθρίαστα, με πρωτοσέλιδο: ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Περιύβριση Δημοκρατίας συνέβη την περασμένη Παρασκευή στην Πόλη μας, αλλά εσείς καθήμενοι πάνω στις αναπαυτικές sato πολυθρονίτσες σας, δεν το πήρατε χαμπάρι…

Άντε απ’όδω ρε καραγκιόζηδες…

υ.γ. απλή αναδημοσίευση έκανα κυρ κουκουλοφόρε μου, απλή αναδημοσίευση (άντε, διόρθωσα και μερικούς τόνους...), άσε κάτω τη βαριοπούλα, λυπήσου καλέ το αυτοκίνητο του κοσμάκη, ακόμα το ξεχρεώνει ο καημένος !!!