22.2.09

Το δις εξαμαρτείν...

Ιούνιος 2006: απόδραση Β. Παλαιοκώστα και Α. Ριζάϊ με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού...
Φεβρουάριος 2009: απόδραση Β. Παλαιοκώστα και Α. Ριζάϊ με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού...

Έβαλα τηλεόραση σήμερα το απόγευμα γυρνώντας σπίτι να δω ειδήσεις και νόμιζα ότι είχαν κάποιο ρεπορτάζ με αναδρομές στο παρελθόν... Σκηνικό Deja Vu !!!! Η ιστορία επαναλαμβάνεται ;;; Ναι, όταν έχεις να κάνεις με ανίκανους δημόσιους υπαλλήλους, ναι, επαναλαμβάνεται !! Δυστυχώς !!!

Πρώτη σκέψη: μπράβο τους τους «μάγκες» (εννοώ Παλαιοκώστα και Ριζάι...), ξεφτίλισαν όλο αυτό το συνοθύλευμα δημοσίων υπαλλήλων που λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά και «διοικούν» τις φυλακές.

Δεύτερη σκέψη: ένοιωσα ως πολίτης και πικραμένος και προσβεβλημένος, θα ήθελα απόψε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων να δω τον υπουργό Δικαιοσύνης να ανακοινώνει την αποπομπή και παραπομπή στη δικαιοσύνη τόσο της διοίκησης των φυλακών Κορυδαλλού όσο και των υπαλλήλων που είχαν υπηρεσία δεσμοφύλακα και φρουρού σήμερα το απόγευμα, με τις μη-πράξεις και τις παραλείψεις τους έδειξαν προφανή ανικανότητα εκτέλεσης του καθήκοντος τους και ζημίωσαν τον «εργοδότη» τους, το κοινωνικό σύνολο. Δε μιλάω για παραιτήσεις, μιλάω για αποπομπή, χωρίς αποζημιώσεις αλλά με επιφύλαξη για αποζημίωση του κοινωνικού συνόλου !!

Κύριε Δένδια, τέλος !!! Δύο κακοποιοί εξευτέλισαν τους Κλουζώ για τους οποίους επαίρετω ο κ. Χρυσοχοΐδης και οι λοιποί εκσυγχρονιστές της ασφάλειας και της Δημόσιας Τάξης και τους οποίους άφησαν απείραχτους οι διάφοροι προκάτοχοι σας !! Τους φοβερούς αυτούς Κλουζώ που τόσα πληρώνουμε πλουσιοπάροχα από το υστέρημα μας για να κάθονται και να ξύνονται... (πλουσιοπάροχα είναι, αφού κάθονται και ξύνονται όλη μέρα, ακόμα και ένα ευρώ να έπαιρναν πλουσιοπάροχη αμοιβή θα ήταν...)

Υ.Γ. Το ρεπορτάζ λέει ότι κάποιοι φύλακες πυροβόλησαν, μάλλον παπαριές λέει... Αν πυροβόλαγαν σοβαρά και όχι πανηγυριώτικα θα είχαν καταρρίψει το ελικόπτερο, όταν έχεις απόδραση δεν πυροβολείς για εκφοβισμό, πυροβολείς για να ακινητοποιήσεις τους δραπέτες ακόμα και για να τους σκοτώσεις, και αυτό είναι μία από τις επιτρεπόμενες επιλογές όταν έχουμε απόδραση, καταλάβατε παλληκάρια;;; Α, μην το ξεχάσω, υπάρχει και ένας Κλουζώ που αυτοπυροβολήθηκε και αυτοτραυματίστηκε... Να δείτε που αντί να του πάρουν το σήμα και να τον στείλουν σπίτι του, θα αρχίσουν οι συνδικαλισταράδες τις οιμωγές περί ευθύνης της κοινωνίας που τους πιέζει και τους υποχρεώνει να δουλεύουν... Ούστ !!!!!