20.1.09

Γιατί το κοτόπουλο πέρασε τον δρόμο;

Εϊναι ένα από τα παλαιότερα ερωτήματα, για την απάντηση του υπάρχουν διάφορες εκδοχές:

Πλάτωνας: «Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια.»

Αριστοτέλης: «Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους...»

Γαλιλαίος: «Κι όμως, τον διέσχισε.»

Καρτέσιος: «Για να πάει στην απέναντι πλευρά.»

Μακιαβέλι: «Ο Σκοπός, να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο, αγιάζει τα Μέσα, όποια κι αν είναι αυτά.»

Κάρολος Μαρξ: «Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο.»

Δαρβίνος: «Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.»

Φρόυντ: «Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη.»

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.»

Γιούρι Γκαγκάριν: «Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν.»

Κώστας Σημίτης: «Το κοτόπουλο δεν διέσχισε όλο το δρόμο, αλλά μετά τις εκλογές η κυβέρνηση μας θα κάνει ότι είναι δυνατό για να ολοκληρωθεί η διάσχιση.»

Μπιλ Κλίντον: Ορκίζομαι στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό.»

Μπιλ Γκέιτς: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο ""ΚΟΤΟffice 2000"", που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει, κλπ. μόνο για 200.000 δρχ με φοιτητική έκπτωση.»

Ένας πωλητής της ΙΒΜ: «Προτείνουμε την εγκατάσταση ενός ψηφιακού συστήματος που να επιτρέπει στα κοτόπουλα να διασχίζουν τους δρόμους. Ένα δίκτυο 5 τερματικών, συνδεδεμένοι σε σειρά και εφοδιασμένοι με UPS, συνολικής μνήμης 600 γιγαμπάιτς και ταχύτητα 1.500 Μεγαχέρτζ θα είναι η καλύτερη λύση για τη διάσχιση των δρόμων. Η λειτουργία της εγκατάστασης απαιτεί μια συνεχή υποστήριξη, ήτοι 25 ανθρωποέτη (κόστος: 400.000 την ημέρα πλέον ΠΑ).»

Ένας πωλητής στη Στουρνάρη: «Το ότι το κοτόπουλο πέρασε τον δρόμο είναι αποτέλεσμα προφανώς κάποιου δικού σας λάθος χειρισμού. Παρόλα αυτά αν πείσετε το κοτόπουλο να γυρίσει στην δική σας πλευρά του δρόμου η εταιρεία μας θα σας δώσει ένα καινούργιο κοτόπουλο που δεν θα περνάει δρόμους. Φυσικά αφού το στείλει για έλεγχο στα κεντρικά στην Αργεντινή. Η εταιρεία μας υπηρετεί τον Έλληνα καταναλωτή εδώ και 20 χρόνια. Το κοτόπουλο σας αποτελεί μια μεμονωμένοι περίπτωση για την οποία δεν φταίμε!»