27.1.09

Λαϊκός Ξεσηκωμός: «Να διεκδικήσουμε πίσω το αφορολόγητο των 10,500 ευρώ και διαφυγόντα κέρδη γενικώς...»

Με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία που είχε ο λαϊκός ξεσηκωμός των «αδελφών» αγροτάδων (κατ' όνομα, γιατί κατ' επάγγελμα το ψάχνουμε...) πιστεύω πως ήρθε η ώρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και κάθε άλλον θιγόμενο από το άδικο και αντιλαϊκό μέτρο της «φορολόγησης από το πρώτο ευρώ» να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τα δίκαια μας !!!

Μόλις τα «αδέρφια» μας (οι λάτρες του αγροφασισμού... πως λέγαμε αγροτουρισμός...) μαζέψουν τα τρακτέρια (...και τα ταγάρια τους) από τις εθνικές, πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε την θέση τους !!! Εμπρός όλοι οι θιγόμενοι στις εισόδους/εξόδους των πόλεων να κλείσουμε τους δρόμους και να διεκδικήσουμε δικαίωση !!!

Όχι στη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ !!!
Πλήρη κάλυψη της απώλειας εισοδήματος του ελεύθερου επαγγελματία και κάθε άλλου θιγόμενου με καταβολή μετρητών !!!
Μπλόκα τώρα παντού !!! Σε εθνικές και σε όλες τις μεγάλες διασταυρώσεις !!!
Να κατέβει ο υπουργός στα μπλόκα ένα - ένα να του διατυπώσουμε τα αιτήματα μας και να δεσμευτεί γραπτά και γονυπετής ότι θα τα πραγματοποιήσει !!!!
Μετά θα περιμένουμε να τα καταθέσει ως νομοσχέδιο στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και να ζητήσει και από του βήματος συγγνώμη !!!
Μετά από όλα αυτά θα μαζευτούμε και θα αποφασίσουμε αν και πότε θα αποχωρήσουμε !!!
Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε !!!

Όχι τίποτε άλλο αλλά τώρα είναι η ευκαιρία !!!
Τώρα που η αστυνομία είναι «σε φάση ενδοσκόπησης» αντί να κάνει τη δουλειά της !!!
Τώρα που οι εισαγγελείς, αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες σε τόσα και τόσα αυτόφωρα αδικήματα, ...περί αλλότρια τυρβάζουν αντί να προστατεύουν τον νόμο και το λαϊκό συμφέρον !!!
Τώρα που οι πολιτικοί τα έχουν κάνει πάνω τους και έχουν φράγκα !!!
Πριν προλάβει κανείς άλλος (π.χ. η συμπαθής τάξη των νταλικιέρηδων ή η άλλη των ταληροφονιαδων ή ... ή ....) να μας παρουν τη σειρά !!!


ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!!!!!!
ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ !!!!!!!!

...ευγενική προτροπή σε όλους τους πολιτικούς κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που ξέρουν να το παίζουν μάγκες εκεί που τους παίρνει και να το παίζουν χεσμένες κότες εκεί που ζορίζει το πράγμα
...ευγενική προτροπή και σε όλους τους εισαγγελείς με πρώτο και κύριο αυτόν του Αρείου Πάγου που ...αφήνουν τα αυτόφωρα και πάνε για πουρνάρια !!!
Αλήθεια αυτό δεν είναι που λέγεται «παράβαση καθήκοντος» και «απιστία περί την υπηρεσία»;;; Μακάρι να μου απαντούσε κάποιος...