18.12.08

Εραστές της υπερβολής... μέρος βήτον... ανακοινώσεις...

Τι σας έλεγα;; Γελοιότης, γελοιοτήτων, τα πάντα γελοιότης...

Δείτε τι μου ήρθε προ ολίγου στο e-mail μου...
«Τον αποτροπιασμό του για τη νέα δολοφονική επίθεση, με πυροβόλο όπλο, εναντίον μαθητή ,υιού του μέλους του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Κώστα Παπλωματά, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Η ανακοίνωση καταλήγει εκφράζοντας την συμπαράστασή προς τον Κώστα Παπλωματά και την οικογένειά του και προσθέτει :"Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν αρκούν οι καταγγελίες. Χρειάζονται μαζικοί αγώνες και παλλαϊκός ξεσηκωμός. Σε αυτόν τον αγώνα οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι παρόντες?"».

Και ακόμα...
«Οι μαθητές του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας (ΣΑΣΑ), με ανακοίνωσή τους, κατήγγειλαν δολοφονική επίθεση κατά του συμμαθητή τους και τόνισαν ότι «η επίθεση αυτή στρέφεται ενάντια στο οργανωμένο μαθητικό κίνημα και στα εκλεγμένα όργανα του και θα λάβει οργανωμένη απάντηση από το μαθητικό και όλο το λαϊκό κίνημα».»

Και ακόμα...
« «Δολοφονική επίθεση, που στρέφεται κατά του οργανωμένου μαθητικού κινήματος και των εκλεγμένων οργάνων του» κατήγγειλε το ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τον τραυματισμό του γιου του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Κ.Παπλωματά, το ΚΚΕ επισημαίνει: «Πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους εκείνοι που πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού και της νεολαίας» και προαναγγέλλει «ένταση της πάλης για το πρόβλημα της Παιδείας και τη συσπείρωση κατά των κατασταλτικών μηχανισμών κάθε μορφής, κατά της αντιλαϊκής πολιτικής». Το ΚΚΕ, επισημαίνοντας τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το απόγευμα στις 18:00, το ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στο Περιστέρι στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή.»

Kαι ακόμα...
«Το γεγονός καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και σημειώνοντας τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον τύπο της βολίδας. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Είναι σαφές ότι η ευθύνη βρίσκεται στην πλευρά της κυβέρνησης και των εκφραστών των σε διατεταγμένη υπηρεσία 'αγανακτισμένων πολιτών', που όλες αυτές τις ημέρες χύνουν το μίσος τους εναντίον της νεολαίας. Η ευθύνη βρίσκεται σε αυτούς που επιχειρούν να συμψηφίσουν τη δολοφονία του Αλέξη με τις καταστροφές και καλούν σε 'επιβολή του νόμου και της τάξης'. Αλλά η προσπάθεια τρομοκράτησης της νεολαίας και του λαού μας δεν θα περάσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο και την καλλιέργεια αντινεολαιίστικου ρατσισμού. Υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι ο ξεσηκωμός της νεολαίας είναι δίκαιος, ότι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά όλοι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αλέξη, ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα το όργιο καταστολής ενάντια στους νέους. Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο αυτή η κυβέρνηση είναι μία: Να φύγει τώρα».»

Στ' άρματα, στ' άρματα, εμπρός στον αγώνα...
Εδώ και τώρα ευρω-εκλογές...
Να αυτοκτονήσει ο Μπους...
Να μετονομαστεί η Ελλάδα σε Γελάδα να την αρμέγουν οι πρόεδροι των Ηνωμένων Αναρχικών Σωματείων...
Να αποβληθεί ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα...
Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι...
Λευτεριά στις γκαστρωμένες...
Φτου ξελευτερία για όλους...