17.11.08

Α, ρε Μ...ΠΑΟΚ, μ...πονάει το μυαΛό μου !!!Κατά βάθος οι ΠΑΟΚτζήδες είναι γραφικοί, καλοί άνθρωποι, καλοί κ' αγαθοί, και η όποια βαρβαρότητα εκδηλώνεται στις κατά καιρούς δημόσιες παρουσίες τους μάλλον εξηγείται μέσα από την ανάγνωση κειμένων όπως το παρακάτω...
Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε γιατί ένα πρωί δεν είδε τον δικέφαλο!
Έκθεση μαθητή για Μ. Αλέξανδρο

*** Μια έκθεση ενός αγοριού ηλικίας 10 χρόνων, που γράφτηκε πριν από 20 περίπου χρόνια, ίσως κάτι λιγότερο. Έφτασε στα χέρια μου από φίλο φίλου και ούτε ξέρω ποιο είναι το παιδάκι που την έγραψε, αλλά ούτε έχει και σημασία. Το θέμα της έκθεσης είναι "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ". Και ο μαθητής του Δημοτικού τότε, που σήμερα πλησιάζει τα 30, έγραψε (συντακτικό και ορθογραφία τα αφήνουμε, φυσικά, άθικτα):

"Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας. Εγώ τον χαρακτηρίζω σαν άμυαλο και κακόψυχο γιατί με τον στρατό του νίκησε τους τούρκους και έκανε την Αθήνα ελληνικά πόλη.

Και τώρα οι Αθηναίοι μας βρίζουν Βούλγαρους και ένα σωρό άλλα. Αυτοί δεν μας εκτιμούν.

Το 1982 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το κύπελλο το τελικό - η ΑΕΚ αθηναικιά ομάδα - μέσα στην Καλογρέζα ο αγώνας άρχισε και ο ΠΑΟΚ έπαιζε τρομερό παιχνίδι. Και τότε όλοι οι Αθηναίοι φώναζαν Βούλγαροι και Βούλγαροι.

Τότε ο Νικόλας διοργανωτής της κερκίδας 4 του ΠΑΟΚ κατέβασε την σημαιούλα της ΑΕΚ και την έβαλε φωτιά κι αμέσως φώναζαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Χανούμια και πολλά άλλα συνθήματα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ χτύπησαν τους παίκτες μας και ο ΚΟΥΔΑΣ δεν μπορούσε να παίξει καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έγιναν φασαρίες. Σπάσανε 5.000 καρέκλες.

Όταν παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ οι ΠΑΟΚτσήδες κάνουν κερκίδα και φωνάζουν υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ όταν παίζουν στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ένας. Όχι μόνο από την ΑΕΚ αλλά από όλες πς ομάδες. Όταν έρχονται οι αεκτσήδες με το τρένο δεν μπορούν να κατέβουν γιατί τους περιμένουν οι παοκτσήδες και θα φάνε ξύλο αν κατέβουν. Φέτος ξεσκίσαμε τον Ολυμπιακό με 4 -1. Το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο.

Τέσσερα ονομάζεται η κερκίδα του ΠΑΟΚ. Έγιναν τα επεισόδια με τους αστυνομικούς αλλά η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από τη Λάρισα γιατί έγειναν φασαρίες, χτυπήθηκαν οι παίκτες μας και χάσαμε τον αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερδούσαμε 1 – 0. Στο τέλος του αγώνα όμως έφαγαν ξύλο η λαρισινή και μας τιμώρησαν.

Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Πίστευε στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό έφτασε μέχρι τις ινδίες. Πρώτα πήγαινε ο δικέφαλος -το σήμα του ΠΑΟΚ και από πίσω ο Μέγας Αλέξανδρος.

Ο Αλέξης τον είχε σαν θεό τους γι' αυτό τους νικούσε όλους και ο Αλέξανδρος πέθανε επιδή μια μέρα όταν ξύπνησε πρωί πρωί δεν είδε τον δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και τον έπιασε στεναχώρια μελαγχολία ενώ ο δικέφαλος αετός είχε έναν μικρό αγώνα με την ΑΕΚ.

Πήγε έκανε τον αγώνα του την νίκησε 6 -1 και μετά γύρισε να συνεχίσει την σταδιοδρομία του με τον Μ. Αλέξανδρο τον πιο πιστό του σύντροφο αλλά δυστηχώς τον βρήκε νεκρό.

Ο Μ. Αλέξανδρος με την γέννηση του έφερε και την λύτρωση των ΠΑΟΚτσήδων γιατί γεννήθηκε το 1926 ακριβώς την χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ.

Η Αθήνα χρωστάει πολλά στην Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑ ΟΚ είναι η όμαδα του Θεού. Όταν κατεβεικε ο Χρίστος στη Θεσσαλονίκη ο Θεός του είπε "Πρόσεχε τον ΠΑΟΚ και τα μάτια σου".

Γϊ αυτό όσοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πάνε στον παράδεισο ΠΑΟΚ . Πανθεσσαλονικιός, Αθλητικός, Ομιλος, Κωνσταντινουπόλεος. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί".

Να αναφέρω απλά για να βοηθήσω την ιστορική μνήμη ότι η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτζήδων (τουλάχιστον στα site που διάβασα) συμφωνούν με το παραπάνω κείμενο και επαυξάνουν ή δεν χρειάζεται;; Είναι και η τεστοστερόνη που περισσεύει στον πρόεδρο τους, τον κ. Ζαγοράκη...