1.11.08

Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει...

Χθες, τέλος του μήνα, ανάμεσα στα άλλα διάβαζα ένα status comment μιας φίλης (ΠΑΣΟΚ κατά δήλωσιν της ως προς το ...θρήσκευμα): «Ο Αδαμόπουλος πέρασε δίπλα μου!...ζητάω συγγνώμη για αυτή την τυχαία συνάντηση και είμαι έτοιμη να δεχτώ τις συνέπειες!!!!». Άσχετο, είπα και το προσπέρασα...

Μετά από λίγο βρήκα στο Google Reader την παρακάτω δημοσίευση από τον Πολίτη (politis-gr.blogspot.com) και κατάλαβα πολλά... μα πάρα πολλά... τόσο πολλά που μου ήρθε στο μυαλό η λαϊκή φράση του τίτλου «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...». Διαβάστε και θα καταλάβετε...
Για το βιβλίο Γκίνες !
from politis-gr by politis-gr

Ως γνωστόν το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πραγματοποίησε εχθές ημερίδα με θέμα: "Τα Καρτέλ στην Ελλάδα και τρόποι αντιμετώπισής τους" στο Ξενοδοχείο "TITANIA" στην Αθήνα..

Στην ημερίδα παραβρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ.Παπανδρέου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών , οι οποίες υπονομεύουν την υγιή ανάπτυξη και οδηγούν στη δραστική συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών.

Μεταξύ των ομιλητών εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και θεσμικοί παράγοντες, οι οποίοι καταθέσαν τις προτάσεις τους για την προστασία των καταναλωτών και τη θεσμική θωράκιση της χώρας από τη δράση των εγχώριων και αλλοδαπών καρτέλ.

Μέχρι εδώ τίποτα το αξιοπερίεργο. Όμως στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Απογευματινή» αναφέρει ότι στην ημερίδα παραβρέθηκε και ο γνωστός κ. Παναγιώτης Αδαμόπουλος που υπήρξε γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, πριν από περίπου 2 χρόνια, και πρωταγωνίστησε στην καταγγελία της ΜΕΒΓΑΛ για εκβιασμό.

Εάν θυμάστε ήταν η περίφημη υπόθεση των κουμπάρων. Μάλιστα ο κ. Αδαμόπουλος πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού για πέντε μήνες και σήμερα περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο εν λόγω υπόδικος κύριος ευρισκόμενος δίπλα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπουτσή, υπέβαλε ερωτήματα στον αρμόδιο για θέματα Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ, κ. Χρυσοχοΐδη.

Εύλογη λοιπόν είναι η απορία των πολιτών πως είναι δυνατόν ένας υπόδικος για υπόθεση εκβιασμού και απόπειρα δωροδοκίας , σχετιζόμενος ευθέως ( σύμφωνα με το κατηγορητήριο) με τα καρτέλ γάλακτος στην Ελλάδα ,να πρωταγωνιστεί σε μια εκδήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ;

Πως είναι δυνατόν να καλεί εκ μέρους του ΙΣΤΑΜΕ στελέχη της ΕΕ για να είναι παρόντα στην εκδήλωση του ΠαΣοΚ ;

Με δελτίο τύπου, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας , το ίδρυμα απαντά ότι ο κ. Αδαμόπουλος δεν ανήκει στα πρόσωπα που συνεργάζονται εθελοντικά με το ΙΣΤΑΜΕ,(εάν ανήκε θα μας το έλεγαν ; Και πως μπορεί να εξακριβωθεί αξιόπιστα το επιχείρημα τους ;) και πως απλώς υπέβαλε ερωτήσεις ως …..μέρος του κοινού...(?)

Δηλαδή από ότι καταλαβαίνω όποιος θέλει , υπόδικος ή κατάδικος βρίσκει ανοιχτή την πόρτα της ημερίδας και μπαίνοντας στρογγυλοκάθεται δίπλα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Παπουτσή.

Και αφού κανείς δεν έχει την ευθιξία να αντιδράσει , συμμετέχει και αυτός στον διάλογο .

Αυτό το παραμύθι, συγνώμη ,……ούτε για τα μικρά παιδιά !

Κάποιος χιουμορίστας (?) της παρέας βλέποντας τον κ. Αδαμόπουλο να «συναγελάζεται» με τα στελέχη του ΠαΣοΚ , αναφέρθηκε χαμογελώντας σε κάτι ….περί φροντιστηρίων. Τι να εννοούσε ο χιουμορίστας (?) ποιητής ;

Αυτές είναι οι καινοτόμες και …. «καθαρές λύσεις» που ευαγγελιζόταν ο κ. Παπανδρέου ;

Το ίδρυμα του ΙΣΤΑΜΕ (που ξέρουμε από τα δημοσιευθέντα email της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου ) τον ρόλο που επιλέχτηκε να διαδραματίσει στην χώρα μας και τις ….πηγές χρηματοδότησης του, ….νοσεί βαρύτατα .

Αποτελεί μια ανοιχτή πληγή στα «πλευρά» του κ. Παπανδρέου. Όσο δεν αποφασίζει την κάθαρση του, τόσο ποιο πολύ θα μεγαλώνει η πληγή του..

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που συνέβη εχθές στην ημερίδα, θα πρέπει να……. γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες.

Για γέλια και για κλάματα !