12.10.08

Σε τι κόσμο μπαμπά...

Κυριακή πρωί... Διαβάζω (εκ πεποιθήσεως και όχι εκ παραδόσεως) διάφορα... Ανάμεσα τους και το παρακάτω, από το web site του Ελεύθερου Τύπου, όπως το δημοσίευσε ο κ. Αργύρης Αναστασίου στις 10.10.2008 στις 11:23...

Εκεί μου ήρθαν στη μνήμη οι στίχοι «σε τι κόσμο μπαμπά μ'έχεις φέρει να ζήσω, με στενεύουν λουριά πως να το συνηθίσω...». Διαβάστε, και κλείστε τη μύτη σας να μη σας πάρει η μπόχα από μια κοινωνία που σήπεται (την ελληνική) με θεσμούς και όργανα που έχουν ήδη χάσει το στόχο και το νόημα τους (την αστυνομία).
Δε φταίει πάντα ο Αλβανός!
Έτυχε να είμαι αυτόπτης μάρτυρας σε ένα απίστευτο πραγματικά περιστατικό. Ήταν μεσημέρι σε λεωφορείο που κατευθυνόταν προς Κηφισιά από κέντρο. Ξαφνικά ένας παππούς άρχισε να φωνάζει ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι. Το αποτέλεσμα ήταν να κλειδώσουν οι πόρτες και να περιμένουμε την αστυνομία χωρίς να μπορούμε να φύγουμε. Τελικά η αστυνομία κατέφθασε και το πρώτο που ρώτησε ήταν : Ποιος είναι αλλοδαπός; Ούτε καν πού καθόταν το θύμα!!!! Κατευθείαν: ποιος είναι αλλοδαπός. Ένας δύσμοιρος σήκωσε το χέρι του!!! Είχε επίσης την ατυχία να κάθεται σχετικά κοντά στο θύμα. Με απίστευτα άσχημο τρόπο οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει. Τον έβριζαν παρά το γεγονός ότι στο λεωφορείο υπήρχαν και μικρά παιδιά! Το λεωφορείο ξεκίνησε και στην επόμενη στάση ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που καθόταν δίπλα στο θύμα άρχισε να τρέχει προς την έξοδο. Ολοι καταλάβαμε. Αμέσως μετά μία κυρία δίπλα μου μονολόγησε: Τον είδα εγώ ότι ήταν αυτός αλλά δεν πειράζει. Ας καθαρίζει ο κόσμος από τους ξένους!!!! Δεν ξέρω ποιο ήταν το χειρότερο: Αυτό που είπε ή το γεγονός ότι εγώ δεν αντέδρασα καθόλου και απλά έσκυψα το κεφάλι!!!!!!!

Καλημέρα σας ;;;;