24.9.08

Εκβιάζουν τα Golden Boys & Girls του δημόσιου τομέα...

Επειδή ξεχειλίζει η οργή του κόσμου για τους «εκβιαστές» τελωνειακούς, ορίστε παρακαλώ τα στοιχεία της ομοσπονδίας τους...

Ο.Τ.Υ.Ε. - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Διεύθυνση: Ακαδημίας 4, Αθήνα 10671
Tηλέφωνα: 210 3641 775, 210 3641 885, 210 3641 616
Fax: 210 3641 343

Ορίστε και τα βασικά στελέχη τους:
Πρόεδρος: Σακελλαρόπουλος Αργύρης
Αντιπρόεδρος: Καραδήμου Κώστας
Γ. Γραμματέας: Χρονοπούλου Ιωάννα
Ταμίας: Παπαντώνης Απόστολος
Περισσότερα στοιχεία (διευθύνσεις, τηλέφωνα) μπορεί να τα βρει όποιος τα χρειάζεται στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Εγώ τους καταγγέλλω ως στυγνούς εκβιαστές. Αν και έχουν εξασφαλίσει από το νόμο ότι η εργασία τους θα αμοίβεται δίκαια και σύμφωνα με την έκταση και την ένταση της, αυτοί απαιτούν να επιλέγουν και από που θα αμείβονται.

Ήτοι, μας πείθουν ότι τόσα χρόνια εν αγαστή συμπνοία, έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν γιατί δεν τα είχαν δουλέψει.

Μας οδηγούν να συμπεράνουμε ότι τόσα χρόνια μας έκλεβαν για να πλουτίσουν αυτοί εις βάρος μας. Άρα, πέραν του εκβιασμού θα μιλήσουμε και για εξαπάτηση. Να μιλήσουμε επιπλέον και για παρεμπόδιση παροχής δημόσιας υπηρεσίας;; Να μιλήσουμε... να μιλήσουμε... Όλο μιλάμε και τίποτα δε γίνεται...

Περιμένω να δω αν και πότε θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας. Και περιμένω να δω να κλείνει τους απατεώνες εκβιαστές βαθιά στη φυλακή. Περιμένω να δω τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας να απολύει άμεσα και να διεκδικεί δικαστικά ζημίες και απώλειες από όλους αυτούς τους επίορκους εκβιαστές. Χρειάζεται θαρραλέα αντιμετώπιση, χρειάζεται το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο !!!

Ως τότε, οι ανωτέρω κυρίες και κύριοι είναι στη διάθεση σας, εγώ τουλάχιστον θα αποστρέφω το βλέμμα μου από πάνω τους και θα φτύνω παραπέρα εκφράζοντας την απέχθεια μου. Επιπλέον, αρνούμαι να τους παράσχω κάθε μορφή υπηρεσίας, απεργώ εναντίον τους !! Απο κει και πέρα, ο καθένας σας ας τους φερθεί όπως αυτός κρίνει καλύτερο !!!

Πως είπατε;; Τους στοχοποιώ...;;; Όχι δεν θα απαντήσω, είπα, δεν ασχολούμαι μαζί τους. Γειά σας!!!