25.9.08

Ασφάλιση και ...πίπες!!

Ο Υπουργός Υγείας κάνει αιφνιδιαστική έφοδο στο Γενικό Κρατικό. Μπαίνει µέσα, κοιτάζει δεξιά, κοιτάει αριστερά... ράντζα παντού. Όπως προχωράει στο διάδρομο βλέπει ξαφνικά επάνω σε ένα ράντζο έναν τύπο να... αυνανίζεται µπροστά στον κόσµο!

Έξαλλος ο υπουργός αρχίζει να ουρλιάζει: «Τι είναι αυτά;; Νοσοκομείο είμαστε, δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει !!! Ποιός είναι ο υπεύθυνος εδώ, να έρθει αμέσως!! Θα αποδοθούν ευθύνες! Θα γίνουν απολύσεις!»

Από ένα δωμάτιο στο βάθος, βγαίνουν δύο γιατροί, τον βλέπουν, τον αναγνωρίζουν και σπεύδουν να τον ηρεμήσουν «Όχι, όχι, υπουργέ µου, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε, υπάρχει µια ασθένεια που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερµατίζει κάθε τόσο». Ησυχάζει προσωρινά ο υπουργός και τους ζητά να τον ξεναγήσουν περαιτέρω στην πτέρυγα. Όπως στρίβουν όμως παρακάτω στον διάδρομο, να ξανά το ίδιο φαινόμενο: ένας ασθενής να είναι ξαπλωμένος γυμνός πάνω σε ένα ράντζο και από πάνω του µια νοσοκόμα να του κάνει πεοθηλασμό µε χαρακτηριστική άνεση.

Τρελαίνεται ο υπουργός και βάζει πάλι τις φωνές: «Μα τι αίσχη πάλι είναι αυτά;; Εδώ και τώρα φωνάξτε τον διευθυντή !!! Τώρα θα αποδοθούν ευθύνες!!!». «Όχι, όχι, πάλι παρεξηγήσατε υπουργέ μου», του λένε οι γιατροί, «ο άνθρωπός έχει και αυτός την ίδια ασθένεια στους όρχεις με τον προηγούμενο...», «μα τι λέτε», τους διακόπτει ο υπουργός, «το ζήτημα εδώ δεν είναι απλό, δε βλέπετε τι κάνει η νοσοκόμα;;», για να λάβει την απάντηση «α... εννοείται τη θεραπεία !!! Απλά αυτός ο ασθενής έχει καλύτερο ασφαλιστικό ταµείο...»...