3.9.08

Το σπέρμα και η φοιτήτρια!

Το περιστατικό που ακολουθεί πέρα για πέρα είναι αληθινό και έλαβε χώρα στο Harvard University Medical School τον περασμένο Οκτώβριο στο μάθημα της φυσιολογίας. Ο καθηγητής συζητούσε την υψηλή περιεκτικότητα σε γλυκόζη την οποία περιέχει το σπέρμα του άντρα.

Μια πρωτοετής φοιτήτρια σηκώνει το χέρι της και κάνει την εξής ερώτηση: «Αν κατάλαβα καλά κύριε καθηγητά μας λέτε ότι στο σπέρμα του άντρα υπάρχει μεγάλη ποσότητα γλυκόζης, ίδια όπως και στη ζάχαρη;»

«Σωστά καταλάβατε δεσποινίς μου», απάντησε ο καθηγητής και συνέχισε να αποδεικνύει το επιχείρημα του αυτό παρουσιάζοντας τα ανάλογα στατιστικά στοιχεία και μελέτες.

Η ίδια … φιλομαθής φοιτήτρια σηκώνει το χέρι της ξανά και ρωτάει: «Τότε το σπέρμα γιατί δεν έχει … γλυκιά γεύση;»

Μετά από ένα λεπτό αμήχανης σιγής όλο το αμφιθέατρο ξεσπάει σε γέλια. Η κακόμοιρη φοιτήτρια, συνειδητοποιώντας τι είπε κοκκινίζει, μαζεύει τα βιβλία της και φεύγει από την τάξη χωρίς να γυρίσει ξανά.

Παρ’ όλα αυτά ο καθηγητής της βγαίνοντας από την τάξη, σαν καλός επιστήμονας, απάντησε στο ερώτημα της: «Το ανδρικό σπέρμα δεν έχει γλυκιά γεύση γιατί τα αισθητήρια με τα οποία καταλαβαίνουμε τι είναι γλυκό βρίσκονται στην άκρη της γλώσσας και όχι στο λάρυγγα!!!»

σημ. προφανής παρατήρηση: η νεαρή φοιτήτρια χρειάζεται άμεσα ψυχολογική στήριξη, οπότε προβλέπονται ουρές στο τμήμα χορήγησης βίζας της αμερικάνικης πρεσβείας... σπεύσατε !!!