14.7.08

Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης...

Ναι, ναι, φωνάζει ο κλέφτης... Ο πράσινος κλέφτης... Ή μάλλον οι πράσινοι κλέφτες, όλοι αυτοί που στα χρόνια του πράσινου εκσυγχρονισμού έμαθαν να κυκλοφορούν με το χέρι απλωμένο, όλοι αυτοί που αντικατέστησαν τα Lada με τις Mercedes σε μια νύχτα, όλοι αυτοί που ξαφνικά βρέθηκαν με μονοκατοικίες στα προάστια της Αθήνας και λουσάτα εξοχικά στις Κυκλάδες και αλλού, όλοι αυτοί που χώρισαν (πλουσιοπάροχα) τις συζύγους των πρώτων χρόνων και τις αντικατέστησαν με τις γραμματείς των ύστερων (ήξεραν πολλά βλέπετε...), όλοι αυτοί που έχασαν την κουτάλα και προσπαθούν τώρα να κεφαλαιοποιήσουν πάνω στις κομπίνες της «εκβιαστικής» εποχής των Ολυμπιακών Αγώνων και να μας πείσουν ότι δεν τρέχει κάστανο, αυτοί καλά τα έκαναν, τούτοι ήρθαν και τα τρώνε (ενώ αν τα έτρωγαν εκείνοι όπως ήταν προδιαγεγραμμένο θα ήταν όλα καλά και ανθηρά...) 

Και εμείς οι μαλάκες, καθόμαστε και τους ανεχόμαστε !! Όξω ρε... Δεν υπάρχει πλέον συγγνώμη και συμβιβασμός... Μόνο καταγγελίες και στοιχεία κατά αδίκων, ειδικά και κατά προτεραιότητα δε των αδίκων αυτών (πολιτικών, υπαλλήλων κ.λπ.) που μιζάρονταν όλα αυτά τα χρόνια ως το 2004 και που τώρα εξακολουθούν να μιζάρονται αλλάζοντας απλά πολιτική απόχρωση.

Ναι, καταγγελίες !! Είναι πλέον η ώρα να πάνε οι απατεώνες βαθιά μέσα στη φυλακή και όχι να επιχαίρουν π.χ. τραγουδώντας και χαίροντες της προκλητικής προβολής των τηλεοπτικών μέσων επωφελούμενοι της συμφεροντολογικής άγνοιας (ή άννοιας ??) των διοικούντων τα μέσα... αλήθεια όταν ο συγκεκριμένος επροφυλακίζετο (αν και αθώος κατά δήλωσιν του) γιατί έκρυβε το πρόσωπο του και δεν δήλωνε όσα με τόσο περισσό τσαμπουκά δήλωσε τώρα;; μήπως τότε σφιγγόταν το κωλαράκι του ενώ τώρα που δούλεψαν τα υπόγεια παρακυκλώματα χαλάρωσε και ήρθε στα ίσια του;;

Ναι, καταγγελίες !! Ανώνυμες ή επώνυμες, πάντως όμως τεκμηριωμένες, στον πλησιέστερο εισαγγελέα. Κατόπιν αυτή την επιστολή που στείλατε στον εισαγγελέα (ακριβώς αυτή όμως!! όχι παραλλαγμένη...) δημοσιοποιείστε την σε όσο περισσότερα blog ή μέσα επικοινωνίας μπορείτε !! 

Ναι, καταγγελίες !! Χωρίς έλεος !! Χωρίς υπερβολές !! Χωρίς αναστολές !! Χωρίς βαζελίνη !! Όσοι τόσα χρόνια τα βούτηξαν πρέπει πρώτα να πονέσουν !! Και μετά πρέπει να πληρώσουν !! Να μείνουν χωρίς δουλειά, χωρίς προνόμια, ακόμα και χωρίς περιουσία αν αυτό το προβλέπει ο νόμος !! Το κυριώτερο, να μείνουν χωρίς κοινωνικό κύκλο, να μην τους μιλάει κανείς, να τους γυρίζουμε την πλάτη, προκλητικά και προφανώς...

Και μη μου πείτε, ότι δεν είναι μόνο οι ΠΑΣΟΚοι που κυβερνούσαν τόσα χρόνια αυτοί που μας τα μάσαγαν, μη μου πείτε ότι και οι τωρινοί τα ίδια κάνουν... ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ !! ΟΧΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ !! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ Ή ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2004, ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !! Μόλις τελειώσουμε με αυτούς θα ασχοληθούμε με τα του οίκου μας !! Και μην ακούσω μαλακίες περί κοινωνικού διχασμού, είναι οι απατεώνες και ο περίγυρος τους που τον προκαλούν, εμείς απλά πρέπει να τους κλείσουμε μέσα για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Γαία πυρί μειχθήτω !!