12.7.08

Με φωνάζουνε τζίνι...

Ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Η γυναίκα γύρω στα 32, όμορφη, ψηλή, φοβερές αναλογίες, πραγματική καλλονή. Και ο άντρας δεν πήγαινε πίσω, πολύ εμφανίσιμος, γύρω στα 40.

Τα Σάββατα το ζευγάρι έπαιζε μίνι γκολφ, είχαν μάλιστα διαλέξει ένα γήπεδο σε μία περιοχή με πολύ ακριβά σπίτια. Κάποια στιγμή, η γυναίκα χτύπησε το μπαλάκι πολύ δυνατότερα κατά λάθος, εκείνο πέρασε την περίφραξη και κατέληξε μέσα στην πανάκριβη τζαμαρία μιας γειτονικής βίλας.

Το ζευγάρι χτυπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα να ζητήσει συγνώμη. Μέσα στο σπίτι βλέπει έναν περίεργο τύπο, μαυριδερό με ανατολίτικα χαρακτηριστικά και ντύσιμο. Λίγο πιο κει ήταν ένα παλιό περσικό βάζο σπασμένο.

«Χίλια συγνώμη», λέει το ζευγάρι, «θα θέλαμε να σας αποζημιώσουμε για το τζάμι και το βάζο που σπάσαμε».
«Κάθε άλλο, λέει με ενθουσιασμό ο περίεργος οικοδεσπότης. Δεν είμαι άνθρωπος. Είμαι τζίνι. Ήμουν 2000 χρόνια φυλακισμένος στο βάζο που σπάσατε! Και για να σας δείξω την ευγνωμοσύνη μου που με ελευθερώσατε, θα σας δώσω υγεία και θα πραγματοποιήσω και από μία ευχή στον καθένα σας».

Ο άντρας το σκέφτεται και ζητάει να έχει εισόδημα 100.000 Ευρώ το μήνα!
«Αυτό είναι εύκολο», λέει το τζίνι και μουρμουρίζει κάτι περίεργες λέξεις.
«Η ευχή σου εκπληρώθηκε. Θα έχεις κάθε μήνα 100.000 Ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό».

Έρχεται η σειρά της γυναίκας. Το σκέφτεται και ζητάει μια βίλα σε κάθε πόλη της γης. Το τζίνι βρήκε και αυτή την ευχή εύκολη. Μουρμούρισε πάλι κάτι λόγια και λέει:
«Και η δική σου ευχή εκπληρώθηκε. Έχεις από μια υπερπολυτελή βίλα σε κάθε πόλη της γης».

Το ζευγάρι τον ευχαρίστησε και έκανε να φύγει.
«Μια στιγμή», είπε το τζίνι. «Θα ήθελα να σας ζητήσω κι εγώ μια χάρη. Έχω να κάνω έρωτα με γυναίκα 2000 χρόνια! Θα ήθελα φίλε να πάω με τη γυναίκα σου. Αν θέλετε και οι δύο φυσικά», είπε με ψιλοαυστηρό ύφος.

Το ζευγάρι έκανε μια μίνι σύσκεψη:
«Έχουμε την υγειά μας, έχουμε και πλούτη. Μπροστά σε αυτά τί πειράζει να του κάνουμε τη χάρη; Άσε που διαφορετικά μπορεί να αγριέψει και να χάσουμε ότι μας έδωσε. Η αγάπη μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μετά θα ζήσουμε για πάντα ευτυχισμένοι», συμφώνησαν και οι δύο.

Η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο με το τζίνι. Κάνανε σεξ σε όλες τις στάσεις: από μπροστά, από πίσω, από πάνω, από κάτω. Όλο το κάμασούτρα εφάρμοσε πάνω της. Μετά από 3 ώρες αχαλίνωτου σεξ, άραξαν να κάνουν ένα τσιγάρο. Το τζίνι λοιπόν τη ρώτησε:
«Αλήθεια, πόσο χρονών είστε εσύ και ο άντρας σου;»
«32 εγώ και εκείνος 40!» απάντησε η γυναίκα
«Καλά, και πιστεύετε ακόμα στα τζίνια;;»