10.6.08

Ιδού η κατάντια των ΜΜΕ...

Το γεγονός εξελίσσεται από χθες το βράδυ, όταν με μια επιχείρηση «καταδρομικού» τύπου, τρεις ένοπλοι απήγαγαν τον πρόεδρο του Συνδέσμου Bιομηχανιών Bορ. Eλλάδος, Γιώργο Μυλωνά, την ώρα που έφτανε στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα εξελίσσονται δύο επιχειρήσεις αιχμής: πρώτον, οι αστυνομικές έρευνες προς όλες τις πλευρές, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της τρομοκρατικής ενέργειας και δεύτερον, η παραδημοσιογραφική τηλεοπτική σεναριολογία που αναπτύσσεται «εν κρυπτώ και εν παραβύστω» σε διάφορα γραφεία ως απότοκος ενδελεχούς μελέτης των στοιχείων της AGB και εκφράζεται μέσα από τις περισπούδαστες αναλύσεις των διαφόρων μαρκουτσοφόρων που έχουν κατακλύσει την συνοικία αυτή της Θεσσαλονίκης...

Και καλά, η πρώτη επιχείρηση είναι και αυτονόητη και επιβεβλημένη, την δεύτερη από που την σκαρφίστηκα θα πείτε. Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα αργά το πρωί από την οικογένεια του κ. Γεωργίου Μυλωνά:
«Ευχαριστούμε θερμώς τους δημοσιογράφους του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου για το άμεσο και σοβαρό ενδιαφέρον, σχετικώς με την απαγωγή του κ. Γεωργίου Μυλωνά.
Ωστόσο, η διαρκής και εντατική κάλυψη, ασχέτως αγαθών κινήτρων, φαίνεται να δυσχεραίνει την περίσταση.
Παρακαλούμε για λιτή και περιεκτική ενημέρωση της κοινής γνώμης.»

Καταλάβατε ;;