22.5.08

Ορίστε ποιό είναι το φασισταριό... Τσακίστε τους όπου τους βρείτε... αλύπητα !!! Το θέλουν και το αξίζουν...

Διαβάζω από δημοσίευση στο www.skai.gr
Σκισμένα παραβάν, παραβιασμένες κάλπες πεταμένες ακόμα και στο προαύλιο της σχολής και ψηφοδέλτια ριγμένα και σκισμένα στο πάτωμα, ήταν η εικόνα που παρουσίαζε το ΤΕΙ Αθηνών μετά την εισβολή περίπου 100 φοιτητών της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς, οι οποίοι προέρχονταν από άλλες σχολές.

Οι εισβολείς έσπασαν 5 κάλπες, ενώ επιτέθηκαν και στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής με αποτέλεσμα κάποιοι να κινδυνέψουν να τραυματιστούν.

Εικόνες καταστροφής υπήρχαν και στο ΤΕΙ Πειραιά, όπου εκεί αφαιρέθηκαν 6 κάλπες, 4 εκ των οποίων περιείχαν ψήφους φοιτητών.

Και μετά αυτός ο εμετός, αυτό το φασισταριό, αυτά τα αποβράσματα, μαζί και διάφοροι -προοδευτικοί δήθεν- προστάτες τους, θα βγούν να μου μιλήσουν για δημοκρατία... Ας γελάσω... Να σας πω κάτι, αν υπάρχει ένα υπέρτατο αγαθό που όλοι μας πρέπει να προστατέψουμε από κάτι τέτοια αποβράσματα αυτή είναι η δημοκρατία...

Ορίστε ποιό είναι το φασισταριό... Τσακίστε τους όπου τους βρείτε... αλύπητα !!! Το θέλουν και το αξίζουν...

Και επειδή αυτό που προτείνω διώκεται ποινικά και το γνωρίζω, σας πληροφορώ ότι -τουλάχιστον- θα το χαρώ και θα το χαρείτε διπλά: την ώρα που θα τους ανοίγετε τα κεφάλια, την ώρα που θα τους σπάτε τα κόκκαλα, που θα τους τσακίζετε την ηλίθια φάτσα τους, θα ξέρετε ότι κινδυνεύετε να πάτε φυλακή, τουλάχιστον όμως θα έχετε προσφέρει στην δημοκρατία...

Γίνομαι λίγο ακραίος, ε...; Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος...