30.5.08

Σιγά μην καταδικάσει ο Τσίπρας...

Αυτά έμαθε στην ΚΝΕ το παληκάρι αυτά κάνει... Ομάδες κρούσης έκαναν και τότε και τώρα... Έδερναν, έσπαγαν, φόβιζαν, τρομοκρατούσαν, αρκεί να πέρναγε το δικό τους... Σιγά μην αλλάξει τώρα επειδή ντύθηκε στα ...«ροζ».

Λέει ο λαός: «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, μηδέ τη γνώση του άλλαξε, μηδέ την κεφαλή του». Εκεί που λέει «λύκος», βάλτε εσείς τώρα «Αλέξης»... Δείτε και τα αποτελέσματα:

«...αφού δεν γίνονται εκλογές όπως τις θέλουμε εμείς, δεν θα γίνουν καθόλου εκλογές, θα τις ακυρώσουμε όχι με τη δύναμη των επιχειρημάτων μας αλλά με τη δύναμη των μπράτσων μας, τώρα αν πάνε και μερικοί από τους αποκεί στο νοσοκομείο τι μας νοιάζει, παράπλευρες απώλειες είναι, θα θυσιαστούν για να γίνει το δικό μας, για να επικρατήσει η άποψη μας... τι είπατε; πως είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σωστοί; ποιός νοιάζεται για αυτό... εμας μας νοιάζει να γίνει το δικό μας !!! τέλος... βαράτε...»

Και μετά έχεις τον Αντώναρο και περιμένει να καταδικάσει ο Τσίπρας... Να προτείνω κάτι;; Φωτογραφίες και βίντεο των τραμπούκων «επί το έργον» υπάρχουν, ας ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας ενεργά, σοβαρά και άμεσα, ας τους μαζέψουν, ας τους καθήσουν στο σκαμνί, και μαζί και τον Τσίπρα ως ηθικό αυτουργό και υποκινητή. Α, και χωρίς το γνωστό τηλεοπτικό πανηγυράκι των δηλώσεων, αλλιώς κάθε δήλωση να εξετάζεται επιτόπου, με την λογική της αυτόφορης διαδικασίας, για το αν περιέχει αξιόποινες πράξεις ή παρακίνηση σε αξιόποινες πράξεις... Αρκετά πια με αυτούς τους γελοίους καραγκιόζηδες της Κουμουνδούρου, ώρα να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους...