12.3.08

Το πρόβλημα του άντρα!!

Ένας άντρας πάει στο γιατρό και του λέει «Γιατρέ, έχω πρόβλημα με την ερωτική πράξη».
«Λοιπόν», του λέει ο γιατρός, «πες μου πώς είναι μια συνηθισμένη μέρα σου».
«Όλα αρχίζουν στη μέση της νύχτας. Η γυναίκα μου με ξυπνάει στις τρεις το πρωί για να το κάνουμε και ξανά στις πέντε για να αφιερώσουμε δύο ώρες στον έρωτα προτού αναχωρήσω για τη δουλειά».
«Χμ, κατάλαβα», λέει ο ιατρός.
«Μισό, περιμένετε», λέει ο άντρας. «Βλέπετε, όταν μπαίνω στο τρένο με προορισμό το Μενίδι για να πάω στη δουλειά, κάθε μέρα συναντάω μια κοπέλα και κλείνουμε μια κουκέτα και το κάνουμε καθ’ όλη τη διαδρομή!»
«Ααα… τώρα κατάλαβα», λέει ο ιατρός.
«Όχι, δεν έχετε καταλάβει ακόμα», λέει ο άντρας. «Όταν φτάνω στη δουλειά, η γραμματέας μου, που μου έχει αδυναμία, με οδηγεί στην αποθήκη και το κάνουμε στα γρήγορα».
«Ααα… τώρα κατάλαβα», λέει ο ιατρός.
«Όχι, όχι, όχι», του λέει. «Όταν πάω για το μεσημεριανό μου γεύμα, συναντάω μια σερβιτόρα που της αρέσω και πάμε στις τουαλέτες για ένα γρήγορο».
«Επιτέλους κατάλαβα…», λέει ο υπομονετικός ιατρός.
«Όχι, περιμένετε», λέει εκείνος. «Όταν επιστρέφω στη δουλειά το απόγευμα, η διευθύντριά μου, μια ιδιαίτερα απαιτητική γυναίκα, με υποχρεώνει να το κάνουμε, διαφορετικά απειλεί ότι θα με απολύσει».
«Μάλιστα…», λέει ο γιατρός, «είναι ξεκάθαρο».
«Όχι, έχει κι άλλο», λέει ο άντρας. «Όταν επιστρέφω στο σπίτι, η γυναίκα μου χαίρεται τόσο που με βλέπει, που μου παίρνει μια πίπα πριν από το βραδινό κι αφού φάμε το κάνουμε».
«Ποιο είναι, λοιπόν, το πρόβλημά σας;» ρωτάει ανυπόμονα πλέον ο ιατρός.
«Να…», λέει ο άντρας, «όταν τον παίζω………… πονάει!!!!!»