19.3.08

Προσοχή στην κουνιάδα...

Ήμουν ήδη δύο χρόνια με την κοπέλα, αποφασίσαμε λοιπόν ότι έπρεπε να πάμε ένα βήμα πιό πέρα, ένα μεγάλο βήμα, να παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.

Η κοπέλα, ένα όνειρο σκέτο!! Υπάρχει όμως κάτι που, πως να το πω, με ενοχλεί, αυτό το κάτι είναι η μικρή της αδερφή. Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την ευτυχία πολλές φορές να δω τα εσώρουχα της. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε κάποιον άλλον!

Μια μέρα λοιπόν, μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να κάνει σεξ μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.

Σοκαρίστηκα, καταλαβαίνετε, ξαφνικά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Τότε η μικρή γυρίζει και μου λέει «εγώ πάω πάνω, στην κρεβατοκάμαρα, αν θέλεις με ακολουθείς...»

Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες. Ανεβαίνοντας, στάθηκε, έβγαλε την κιλότα της και μου την πέταξε με μια κίνηση όλο νόημα και υποννοούμενα.

Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και περπάτησα προς το αμάξι. Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και είπε: «Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!»

Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!